Takaisin blogin etusivulle

Yhteistyökumppanimme FC Haka starttaa Veikkausliigakautensa hyvillä fiiliksillä

Haastattelimme Hakan päävalmentajaa Teemu Tainiota alkavasta kaudesta, ja siihen valmistautumisesta. "Takana on maailmanhistorian pisin pre-season."

Kuten jo alkuvuodesta ilmoitimmekin, olemme liiganousija FC Hakan mukana yhteistyökumppanina alkavalla Veikkausliigakaudella. Uskomme, että Haka tarjoaa meille väylän saada näkyvyyttä Pirkanmaalla ja Hämeessä, jonka näemme potentiaalisena liiketoiminta-alueena uusien asiakkaiden ja liikennöitsijöiden suhteen.

Takana on melko poikkeuksellinen kevät ja kesän alku, sillä koronatilanne on rajoittanut merkittävästi niin yritysten kuin urheilujoukkueidenkin toimintaa. Kysyimme FC Hakan päävalmentajalta Teemu Tainiolta muutaman kysymyksen, liittyen pre-seasoniin ja alkavaan liigakauteen.

Päävalmentajan mukaan joukkue lähtee kauteen erittäin hyvillä fiiliksillä.

”Takana on maailmanhistorian pisin pre-season, ja nyt olemme valmiita avaukseen!”

Koronatilanteen takia seurajohto joutui suunnittelemaan, kuinka pre-season pystytään viemään läpi mahdollisimman hyvin, tilanteen huomioon ottaen. Joukkue muun muassa harjoitteli pienryhmissä. Päävalmentaja Tainio haluaakin kiittää pelaajia jaksamisesta ja positiivisuudesta poikkeusolojen aikana.

Tulevaan kauteen Haka aikoo lähteä nöyrästi tiedostaen, että joukkue on liiganousija, mutta kuitenkin itseensä luottaen. Kauden tavoite Hakalla on päästä liigan kuuden parhaan joukkoon, mikä on päävalmentajan mukaan täysin mahdollista, kaiken mennessä nappiin.

Helsingin KTK haluaa toivottaa onnea ja menestystä FC Hakalle alkavaan Veikkausliigakauteen!

Jaa Blogikirjoitus

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.