Kuljetuspalvelut – monipuolisuus on valttikorttimme!

Olemme palvelleet asiakkaitamme monipuolisissa kuljetustarpeissa jo yli 70 vuotta – tarjoamme kustannustehokkaita ja joustavia ratkaisuja asiakkaillemme. Tarvitsetko kuljetusta? Me autamme!

Suuren liikennöitsijäverkostomme avulla voimme tarjota laadukkaat ja täsmälliset kuljetukset juuri tarvitsemallasi kalustolla, lyhyelläkin varoitusajalla. Palvelumme räätälöidään yksilöllisesti, ja toimimme tarvittaessa kellon ympäri.

Kuljetuspalvelut, jotka saat kauttamme:

Kaikki kuljetuspalvelut samasta numerosta: 
09 777 87 300
tai [email protected]

 

Meillä on kattava yhteistyöverkosto, jonka kautta pystymme toimittamaan lähetyksesi minne päin Suomea tahansa!

Olemme huomioineet ympäristöasiat toiminnassamme. Ympäristön suojelu ja ympäristöystävällisyys kuuluvat kaikille. Kuulumme Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit -verkostoon, jonka tarkoituksena on olla mukana vähentämässä kaupunkialueen päästöjä. Meillä on myös vuosikausia voimassa olleet ISO 14001- ja 9001 -laatusertifikaatit. Olemme mukana myös Luotettava Kumppani -palvelussa ja tuemme toimialamme rehellistä kilpailua sekä ehkäisemme alalla vellovaa harmaata taloutta.

 

 

 

 

Tarvitsetko kuljetusta? Me hoidamme asian!

Takaamme sinulle parasta mahdollista palvelua kellon ympäri - vuoden jokaisena päivänä. Ei ole väliä onko tarpeesi yksittäinen pikatoimitus, vai etsitkö kokonaisvaltaista logistiikan yhteistyökumppania.

Tarjoamme sinulle:

  • Kustannustehokkaan toiminnan
  • Ajojärjestelyn
  • Monipuolisen ja modernin kaluston
  • Mobiilijärjestelmän, jonka avulla voimme seurata kuljetuksia nopeasti ja tarkasti
  • Asiantuntijatyöt ja logistiikkatyöt

Helsingin KTK:n tietosuoja

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja? Jätä yhteydenottopyyntö tai soita:

(09) 777 87 300

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaamme sinulle 24 tunnin aikana.

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.