Vaihtolavat syksyn talkoisiin kampanjahintaan!

Onko sinulla paljon jätettä, josta on päästävä eroon? Kasaa ne vaihtolavalle. Me hoidamme loput.

Vaihtolavat ovat käteviä kevään talkoissa! Tilaa vaihtolava helpottamaan talkoourakkaa haluamanasi ajankohtana haluamaasi paikkaan. Vaihtolava sopii niin taloyhtiön pihojen tai ullakonsiivoustarpeisiin kuin myös omakotitaloasujan tai -yhteisön pihan siivoukseen. Säästät paljon aikaa, kun sinun ei tarvitse lajitella jätteitä, vaan voit heittää kaikki suoraan jätelavalle. Me hoidamme loput. 

 

Saat tilattua vaihtolavan kätevästi kuljetustoimistosta: 
09 777 87 300. 

Voit tilata vaihtolavan myös sähköpostitse osoitteesta: ajojarjestely@helsinginktk.fi tai ottaa yhteyttä lomakkeen kautta!

Vaihtolavoja löytyy monenlaisia ja erikokoisia, joten ahtaammallekin pihalle löytyy varmasti sopiva vaihtolava. Suuremmalle jätemäärälle kannattaa hankkia suurempi lava tai mahdollisesti kaksi erillistä lavaa. Kuljetustoimistomme auttaa valitsemaan oikeanlaisen ja kokoisen vaihtolavan juuri sinun tarpeisiisi ja kuljettaa sen pois, jolloin sinä et joudu murehtimaan jätemaksuista tai -kuljetuksesta.

Vaihtolavalle voit laittaa muun muassa:

  • puujätteet (ei kyllästetty)

  • muovit

  • auton renkaat
  • huonekalut ja tekstiilit

  • kodinkoneet ja elektroniikkalaitteet
  • muut vaarattomat jätteet (vaihtolavalle ei saa laittaa vaarallisia jätteitä, kuten maaleja ja liimoja, akkuja, paristoja, kyllästettyä puuta tai yhdyskuntajätettä)

Kampanjahinta sisältää vaihtolavan:

  • Talkoolavan (3 vuorokautta)
  • Kuljetukset (toimitukset max. 50km Helsingin keskustasta)
  • Jätemaksut

On kätevää järjestää talkoot samalla alueella tai samassa taloyhtiössä asuvien kesken. Ilman vaihtolavaa kaikki joutuvat kuljettamaan jätteet pois omatoimisesti ja huolehtimaan jätemaksuista. 

Vaihtolavat voidaan toimittaa muutamassa arkipäivässä tai erikseen sovittuna ajankohtana. Tilaa lava hyvissä ajoin, jotta se on haluttuna ajankohtana sille tarkoitetussa paikassa. Kampanja on voimassa 1.9.2018-30.11.2018.

Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää vaihtolavoista, autamme mielellämme sinua sähköpostitse, yhteydenottolomakkeen avulla ja puhelimitse: 09 777 87 300. 

Tutustu myös:

 

Tulosta alta itsellesi lajitteluohjeet ja/tai talkookutsu. 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.