Luistinratojen jäädytys

Pakkaskelien saapuessa jäädytämme urheilukenttiä luistinradoiksi. Niitä jäädytetään niin pienten, kuin isompienkin iloksi erityisesti koulujen ja leikkipuistojen urheilukentistä.

Luistelu on hyvää liikuntaa talvella, jos vain talven säät sen sallivat. Ulkojäille pääsevät luistelemaan kaikki: sitä varten ei tarvitse erikseen tarkistaa vapaita hallivuoroja. Toivomme, että luistinradat ovat kaikkien saavutettavissa ja siksi, tarjoamme myös ulkokenttien jäädytystä

Hyvä ja toimiva luistinrata vaatii oikeat olosuhteet sekä useamman kerroksen jäätä pysyäkseen kunnossa. Sääolosuhteet sanelevat paljon jäädytyksessä. Jäädyttäessä ei saa olla kiire, koska säästä riippuen jääkerroksia tehdään noin viisi kertaa per kenttä. Vettä levitetään ohuina kerroksina, ettei jään pinta jää hauraaksi ja lohkeile. Liian kylmällä ilmalla jää jäätyy liian nopeasti ja lohkeilee jäätyessään.

Kenttien jäädyttämisestä on kertynyt kokemusta vuosikymmenten varrelta ja se hoidetaan tulevaisuudessakin vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Lisätietoa luistinratojen jäädytyksestä saat: 09 777 87 300 tai sähköpostitse [email protected]

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.