Helsingin KTK

Monipuolista logistiikkapalvelua jo vuodesta 1946

Helsingin KTK Oy on vuonna 1946 perustettu, liikennöitsijöidensä omistama kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkosto. Monipuolinen kuljetuskalustomme takaa asiakkaillemme tehokkaita palveluja, oli kyseessä sitten yksittäinen kuljetustapahtuma tai suurempi kokonaisuus. Olemme ammattitaitoinen, luotettava ja palveleva kumppani kaikkiin logistisiin tarpeisiin.

Kustannustehokas kuljetus

Huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla suunnittelemamme logistiikkaratkaisut säästävät aikaa ja kuljetuskustannuksia. Paneudumme yrityksesi logistisiin haasteisiin, liiketoimintasi ja tarpeidesi ehdoilla. Kokemuksemme laaja-alaisten logististen ketjujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ulkoistamisratkaisuista auttavat sinua keskittymään omaan ydintehtävääsi. Toteutamme asiakkaidemme logistisia tarpeita päivän jokaisena tuntina ja viikon jokaisena päivänä, ympäri vuoden. Olemme palvelleet rautaisella ammattitaidolla asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla kuljetuksien ja logistiikkan parissa menestyksekkäästi jo yli 70 vuoden ajan.

 

Me saamme aikaan

Helsingin KTK:n ahkera muurahainen on tuttu näky ja symboli pääkaupunkiseudun liikenteessä sekä asiakkaidemme liiketoiminnassa. Monipuolinen kalustomme ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat laadukkaita palvelukokemuksia. Kauttamme järjestyvät kaikenlaiset kuljetusratkaisut, läpi Suomen ja ympäri maailman. Takaamme asiakkaidemme käyttöön laadukkaita kuljetussuoritteita, jotka mahdollistuvat kattavan ja monipuolisen kuljetuskapasiteetin, osaavan henkilökunnan, kokeneiden liikennöitsijöiden ja nykyaikaisten logististen työkalujen ansiosta. Nykykalustollamme toteutamme vuorokaudessa jopa yli 10 000 kuljetustapahtumaa asiakkaidemme vaativiin tarpeisiin.

Suomalainen, liikennöitsijöiden omistama verkosto

  • Vuonna 2022 liikevaihto oli 54,2 miljoonaa
  • Liikennöitsijöitä noin 250
  • Henkilöstöä noin 30
  • Omat toimitilat Kivikonlaidassa
  • Varasto, kahvila, huoltoasemapalvelut ja pesula

 

Ajoneuvoa:

550

Liikennöitsijää:

250

Yritysasiakasta:

4000

Yksityisasiakasta:

1500

Perustehtävämme

Perustehtävämme on tuottaa muodostamamme kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkoston kautta laadukkaita, monipuolisia ja oikea-aikaisia ratkaisuja asiakkaidemme logistisiin tarpeisiin. Kuljetamme kaiken!

Päämäärä

Teemme töitä, jotta olisimme asiakkaidemme ja omistajiemme mielestä Suomen halutuin kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkosto.

KTK:n historia

1946

Helsingin KTK:n historian ensimmäinen kuljetus suoritettiin 15.3.1946 klo 8.00. 7 tuntia kestävän toimeksiantotehtävän suoritti liikennöitsijä K.Mallenius. Itse KTK toiminta alkoi Suomessa vain muutamia vuosia aiemmin 30-luvun lopulla.

1947

Ensimmäinen oma toimipiste avataan Fredrikinkadulla.

1950

Toiminta tehostuu. Radiopuhelimilla varustetuttujen autojen hukka-ajat ja ajomatkat vähenevät.

 

1960

Brändäys alkoi 60-luvulla ja mm. työasut ja kalusto vaihtui sinivalkoisiin väreihin.

1971

Muuttopuoli aloitti toiminnan lainalaatikoiden vuokrauksella.

1982

Muuttokuljetukset aloitetaan.

1984

Muurahaislogo tuli autoihin.

Laatu ja ympäristö

Helsingin KTK:n yksi päätavoitteista on minimoida toiminnastamme aiheutuvat ympäristöhaitat. Laadukasta toimintaamme kuvaavat jo usean vuoden voimassa olleet ISO 9001 -laatusertifikaatti, ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, Helsingin kaupungin ilmastokumppanuus sekä lisäksi olemme mukana Luotettava kumppani -palvelussa. 

 

Laatu 

Helsingin KTK:lla on riippumattoman auditoijan myöntämä ISO 9001 –laatujärjestelmän sertifikaatti. Sertifikaatilla mitataan prosessien ja johtamisen kehittymistä. Laatujärjestelmä toimii tukena ja antaa välineitä toimintamme sekä prosessiemme jatkuvassa kehittämisessä. Olemme mukana myös Luotettava kumppani -palvelussa. 

 

 

 

Ympäristö

Helsingin KTK:lle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Helsingin KTK tunnistaa palvelujensa ja tuotteensa vaikutukset ympäristöön ja sitoutuu osaltaan jatkuvasti parantamaan ympäristösuojelu tasoaan. Olemme sitoutuneet noudattamaan ympäristövelvoitteemme ja huolehtimaan niiden täyttymisestä. Olemme sitoutuneet edistämään henkilöstömme ja liikennöitsijöidemme ympäristötietoisuutta.

tietoa-jakelu@2x.png

+ Katso myös

Helsingin KTK yhteystiedot

Jussi Salonen on nimetty Helsingin KTK Oy:n toimitusjohtajaksi 16.10.2023 alkaen.

Jussi Salonen on nimetty Helsingin KTK Oy:n toimitusjohtajaksi 16.10.2023 alkaen. Salonen on toiminut logistiikka-alan eri tehtävissä lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Viimeisimpänä... Lue lisää

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.