Onko muutto ulkomaille ajankohtainen?

Kun edessä on muutto ulkomaille, riittää tekemistä muunkin kuin muuttokuorman kanssa! Meiltä saat räätälöidyt muuttopalvelut ulkomaanmuuttoon.

Muutto ulkomaille tai muutto Suomeen takaisin aiheuttaa usein stressiä. Ulkomaanmuutossa aikaa vie moni muukin asia kuin pakkaaminen ja kuljetukset. Helpotat muuttoasi tilaamalla meiltä muuttopalvelut. Hoidamme tarvittaessa kaikki muuttoon liittyvät asiat, muutitpa minne päin maailmaa tahansa.

Tilaamalla ulkomaanmuuton meiltä teet muutostasi kustannustehokasta, vaivatonta ja helppoa. Voit käyttää viimeiset hetket lähtömaassa hyvillä mielin, kun muutto ei paina mieltäsi. On sitten kyseessä yritysmuutto tai kotimuutto – me hoidamme sen Suomesta ulkomaille tai ulkomailta Suomeen. Meillä on paljon kansainvälisiä yhteistyökumppaneita, joiden ansiosta ulkomaanmuutto sujuu nopeasti, luotettavasti ja tehokkaasti.

Tilaamalla meiltä muuttopalvelut pakkauspalveluineen saat myös pakkausmateriaalit sekä vakuutuksen muutollesi. Tarvittaessa koordinoimme ulkomaanmuuttosi pakkaamisesta huonekalujen asennukseen. Myös ulkomaanmuutossa pitää muistaa monta asiaa, kokoamamme muuttajan muistilista auttaa sinua huomioimaan kaiken tarvittavan.

Räätälöimme muuttosi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi: saat koko muuton avaimet käteen –periaatteella. Vaihtoehtoisesti voit tilata pelkän kuljetuksen tai muuttolaatikot.

  • Pakkaamme tavarasi, kuljetamme ne sekä ohjaamme luotettavan yhteistyökumppanimme purkamaan muuttokuormasi uudessa kohteessa. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään!
  • Ulkomaan muutoissa käytämme pakkaamiseen erittäin kestäviä pakkausmateriaaleja.
  • Voimme hoitaa kassakaappien ja muiden arvoesineiden kuljetuksen erikoistoimeksiantoina.
  • Muuttokuormamme kulkevat maa-, ilma- ja meriteitse juuri sinne, minne muutat. Me huolehdimme myös muutollesi tarvittavat dokumentit ja muuttokuormasi tullauksen!
  • Kaikkia tavaroita ei välttämättä kannata kuljettaa mukana. Meiltä löytyy lämmitettyä ja kuivaa varastotilaa, jossa tavarat säilyvät turvallisesti, niin pitkään kuin haluat.
  • Ulkomaan muutossa jää usein myös ylimääräistä tavaraa, mitä et tarvitse mukaasi. Tarvittaessa kierrätämme ne puolestasi.
  • Toimintamme on laatu- ja ympäristösertifioitu ISO 9001- ja ISO 14001 -standardein. Kuulumme tämän lisäksi Suomen muuttopalveluyritykset ry:hyn ja kansainvälisiin AMSA- sekä IAM-muuttojärjestöihin.

Muutto ulkomaille hoituu helposti kauttamme. Meillä on useiden vuosikymmenien kokemus muutoista ulkomaille, joten muuttosi on luotettavissa ja osaavissa käsissä!

Saat tilattua muuton ulkomaille helposti numerosta:  09 777 87 300

Voit myös tilata muuton ulkomaille sähköpostitse:  [email protected]

 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.