Logistiikan koordinointi on yksi liiketoimintamme kulmakivistä

Kaikki alkaa siitä, että asiakkaalla on logistinen tarve. Hän soittaa ajojärjestelyymme, joka huolehtii siitä, että asiakas saa mitä haluaa.

Ajojärjestely hoitaa asiakkaan kuljetustarpeen niin, että käytössä on oikeanlainen kalusto ja ammattitaitoinen kuljettaja. Reittisuunnittelu, nopeus ja kustannustehokkuus ovat toiminnassamme avainasemassa. Asiakkaan ainoaksi tehtäväksi jää se, että hän ilmoittaa meille kuljetustarpeensa. Me hoidamme loput!

Ajojärjestely pitää tiukasti lankoja käsissään

Olet ehkä joskus huomannut, että kuljetuksien kustannustehokas järjestäminen voi olla hankalaa. Otetaanpa esimerkiksi vaikka Suomeen tilattu kuorma. Pystymme hoitamaan helposti ja kustannutehokkaasti muun muassa tullauksen, kuljetuksen, kuorman purun ja välivarastoinnin sekä puretun kuorman jakamisen pienempiin osioihin ja nimikkeisiin. Voimme varastoida tavarat nimikekohtaisesti, keräillä ne ja toimittaa ne perille.

 

Kun sinulla on logistinen tarve, niin meiltä saat kaikki logistiikan palvelut saman katon alta! Yksi puhelinnumero, yksi yhteyshenkilö, ammattitaitoiset kuljettajat ja monipuolinen kalusto – teemme liiketoiminnastasi kustannustehokkaampaa ja helpompaa!

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.