Muuttopalvelut — Kotimuutto

Saat meiltä räätälöityjä muuttopalveluja oman tarpeesi mukaan.

Mikä ikinä onkaan oma tarpeesi, saat meiltä senmukaista muuttopalvelua. Stressittömään muuttoon saat muuttopalvelua avaimet käteen periaatteella. Sinun tarvitsee ainoastaan ilmoittaa muuttopäiväsi ja hoidamme loput pakkaamisesta tavaroiden purkamiseen.

Tarvittaessa voit tilata meiltä muuttoauton kuljettajineen ja kantajineen, jolloin vastuullesi jää vain pakkaaminen. Voit tilata meiltä myös pelkät muuttolaatikot.

Jos tarvitset tavaroillesi tilapäistä varastointia, niin sekin onnistuu kauttamme. Vuokraamme varastotilaa aina yksittäisistä päivistä jopa vuosiin. Hoidamme myös kierrätyksen puolestasi, jos muutossasi jää ylimääräistä tavaraa.

Lue lisää blogista ⇒ Miten hoitaa muutto edullisesti? 

Muuttopalvelumme kuuluu Muuttomaailma.fi -sivuston luotettavimpiin yrityksiin! 

Muuttomaailma.fi suosittelema muuttopalvelu

Tee varaus muutosta

Lähtöpaikka:


Uusi muutto-osoite:

Vanhan asunnon neliöt:

30 m2

Muuttolaatikot

Yhteensä 0 muuttolaatikkoa

Sisältää neliöitä vastaavan määrän muuttolaatikoita toimitettuna vanhalle asunnolle sekä pois noudettuna 14pv:n ajaksi. Mikäli tarvitset enemmän muuttolaatikoita, voit sopia sen asiakaspalvelumme kautta. Muuttolaatikoiden toimitukset ja noudot pääkaupunkiseudulla arkipäivisin ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.

Ota yhteyttä

Valitettavasti laskurilla voi laskea muuttokustannukset vain alle 70 neliön asunnoille pääkaupunkiseudulla.
Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai soita (09) 777871.

Varaa muutto

Vanha osoiteHissi käytettävissäei hissiä

Uusi osoiteHissi käytettävissäei hissiä

Muuttovaraus lähetetty!

Muuttovaraus on onnistuneesti lähetetty ja saat meiltä vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiin seuraavan kolmen arkipäivän sisään. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tai huomasit, että olet syöttänyt virheellisen sähköpostiosoitteen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muuttaminen kanssamme on helppoa

Varaa muuttosi haluamallesi päivälle yllä olevan muuttolaskurin tai sivun lopussa olevan lomakkeen kautta.

Jos tilaat muuttolaatikot kauttamme, niin toimitamme ne sinulle. Pakkaa tavarat ennen sovittua muuttopäivää.

Muuttomiehistömme saapuvat paikalle ja kantavat tavarasi muuttoautoon, sekä purkavat muuttokuorman uuteen kotiisi.

Pura tavarat uudessa kodissasi ja ilmoita, kun voimme hakea muuttolaatikot pois.

Tarjoamme räätälöitäviä MasterMover-muuttopalveluja:

Kauttamme saat tarpeisiisi sopivimman muuttopalvelun, muutatpa Helsinkiin tai minne päin Suomea tahansa. Voit tehdä muuton helpoimman kautta ”avaimet käteen” -periaatteella tai vuokrata pelkät muuttolaatikot. MasterMover -muuttopalvelu muotoillaan tarpeidesi mukaan.

Helpoimmillaan muuttaminen tarkoittaa sitä, että ilmoitat meille muuttopäiväsi. Halutessasi ammattilaisemme suojaavat ja pakkaavat tavarasi sekä purkavat ne uuteen kotiisi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuttosi eteen.

Saat meiltä tarvittaessa muuttoauton ja kuljettajan sekä muuttomiehet tai- naiset. Näin säästyt muuton raskaimmalta vaiheelta eli kantamiselta. 

Kun haluat tehdä muuton itse, niin voit vuokrata meiltä pelkät muuttolaatikot. Muuttolaatikot on erityisesti suunniteltu muuttamiseen ja ne pinoutuvat näppärästi päällekkäin. Muuttolaatikoissa on näppärät ja tukevat kantokahvat. Muuttolaatikot myös suojaavat irtaimistoa ja nopeuttavat itse muuttamista. Lue myös muuttajan muistilista.

 • + Lue lisää

  Perus muutto

  MasterMover kuljettaa tavarat uuteen kotiisi turvallisesti ja varmasti, sopivan kokoisella autolla. Pakkaat itse tavarasi muuttokuntoon muuttopäiväksi ja ystäviesi kanssa kannat tavarat muuttoautoon ja autosta uuteen kotiisi.

  Veloitus tapahtuu puolen tunnin periodeissa. Veloitus alkaa muuttoauton lähtiessä toimistoltamme Helsingin Kivikonlaidasta ja päättyy muuton jälkeen muuttoauton palattua toimistolle.

  Lähetä tarjouspyyntö

 • + Lue lisää

  Plus muutto

  MasterMover muuttomiehistö hoitaa tavaroiden muuton uuteen kotiin. Tämä sisältää tavaroiden kannon vanhasta asunnosta autoon ja autosta uuteen asuntoon. Sinun tehtäväksesi jää vain pakata kaikki valmiiksi muuttomiehiä varten muuttopäiväksi ja apuna voit käyttää MasterMoverin muuttolaatikoita.

  Pyydä hinta-arvio laskurilla

  Tai lähetä meille tarjouspyyntö

 • + Lue lisää

  Laaja muutto

  MasterMover hoitaa koko muuton. Sinun tehtäväksesi jää vain ilmoittaa milloin haluat muuttaa. MasterMover on helppo ja stressivapaa palvelu. Voit keskittyä vaikka lomailuun muuton ajan. Muuttopalvelu on räätälöity ja yksilöity palvelu asiakkaan toiveiden mukaan.

  Täytä tarjouspyyntö, jonka perusteella saamme annettua sinulle arvion muuton hinnasta. Tarkempaa tarjousta varten teemme asunnossasi katselmuksen. Laaja muutto on täyden palvelun muutto, johon sisältyy muuttoauto kuljettajalla, muuttomiehet, muuttolaatikot, sekä muut pakkaus- ja suojausmateriaalit, tavaroiden pakkaus- ja suojaus muuttokuntoon ja muutto uuteen kotiin. Halutessasi myös tavaroiden purkaminen, sekä kalusteiden kasaus- ja asennuspalvelu.

  Lähetä tarjouspyyntö

 • Pyydä tarjous muutosta

  Mikäli asuntosi on yli 70m2, tai jos olet kiinnostunut räätälöitävistä muuttopalveluistamme, jätä yhteydenottopyyntö, niin sovitaan tarkemmin muutostasi.

  Muuttopalvelu
   
  Vanha osoite
  Uusi osoite
  Yhteystiedot
  Lisätietoja Esim. onko vanhassa tai uudessa kodissa käytössä hissi? Onko hankalasti muutettavia tavaroita, kuten piano tai pakastin?
  muuttolaatikoita.jpg

  + Katso myös

  Yritysmuutot

  Ulkomaanmuutto_Ikonikuva.jpg

  + Katso myös

  Ulkomaanmuutot

  Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.