Nosturi auttaa, kun pitää nostaa!

Meillä on vankka kokemus nostojen tekemisestä. Nosturimme nostavat niin pitkät ja korkeat kuin leveät ja painavatkin tuotteet kätevästi niille tarkoitetuille paikoille.

Nosturi on sopiva väline, kun sinun pitää saada nostettua jotain isoa – vaikkapa veneen! Monipuolisesta kalustostamme löytyy paljon ajoneuvoja erilaisilla nostureilla varustettuina. Ammattitaitoiset ja koulutetut liikennöitsijämme pitävät huolen, että nostot sujuvat turvallisesti ja luotettavasti. Tämä mahdollistaa erilaisten nostojen hoitamisen monipuolisesti. Kalustomme on hyvin huollettua ja taipuu monenlaisiin nostoihin jopa noin kymmeneentuhanteen kiloon asti. Meiltä löytyy nosturikalustoa pienemmistä 4,5 tonnisista ajoneuvoista 5-akselisiin suurempiin ajoneuvoihin erikokoisilla nostokapasiteeteilla. Nosturiautot voidaan myös varustaa erityyppisillä perävaunuilla tarpeidesi mukaisesti.

Nostamme veneet, kontit ja rakennusmateriaalit työmaille. Saamme nostettua myös erilaiset tavarat talojen katoille tai vaikkapa lavallisen ikkunoita useampaan kerrokseen. Meiltä hoituvat myös pihatyöt, kuten puunkaadot. Saamme hoidettua hiekat hiekkalaatikoihin sekä mullat ja kuorikkeet niille tarkoitetuille paikoille. Nosturimme voivat myös hoitaa esimerkiksi leikkimökkien haalaukset tai vaikka joulukuusen kuljetus ja pystytys.

Nosturi on kätevä apu monessa tilanteessa, kun pitää nostaa painavaa tavaraa korkealle. Rappukäytävät ovat usein ahtaita ja tavarat on helpompi nostaa nosturilla esimerkiksi ikkunasta sisään.

Nosturi juuri sinun tarpeisiisi numerosta: 09 777 87 300 tai tiedustele sähköpostitse [email protected]

 

Tarvitsetko kuljetusta? Me hoidamme asian!

Takaamme sinulle parasta mahdollista palvelua kellon ympäri - vuoden jokaisena päivänä. Ei ole väliä onko tarpeesi yksittäinen pikatoimitus, vai etsitkö kokonaisvaltaista logistiikan yhteistyökumppania.

Tarjoamme sinulle:

  • Kustannustehokkaan toiminnan
  • Ajojärjestelyn
  • Monipuolisen ja modernin kaluston
  • Mobiilijärjestelmän, jonka avulla voimme seurata kuljetuksia nopeasti ja tarkasti
  • Asiantuntijatyöt ja logistiikkatyöt

Helsingin KTK:n tietosuoja

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja? Jätä yhteydenottopyyntö tai soita:

(09) 777 87 300

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaamme sinulle 24 tunnin aikana.

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.