Muuttopalvelut – MasterMover

MasterMover- muutot jo yli 45 vuoden kokemuksella! Muutamme mitä vain, mihin vain ja milloin vain – luotettavasti ja turvallisesti.


Muuttamassa uuteen kotiin?

Tarjoamme muuttopalvelut jokaiseen tarpeeseen. Ei ole väliä oletko omatoimimuuttaja vai haluatko tehdä muuton helpoimman kautta ”avaimet käteen” -periaatteella. MasterMover- muuttopalvelu muotoillaan tarpeesi mukaan. Kauttamme saat myös pelkät muuttolaatikot tai kuljetusapua. Lue lisää monipuolisista kotimuutot-palveluistamme.


Yritysmuutto

Yritysmuutto suunnitellaan erittäin huolellisesti ennen varsinaista muuttopäivää. Huolellinen suunnittelu takaa, että yrityksenne liiketoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän muuttamisesta. Räätälöimme yritysmuuttopalvelumme vastaamaan jokaisen yrityksen erikoistarpeita ja suoritamme muuton nopeasti ja kustannustehokkaasti. Ajokalustomme on varusteltu kaikkia muuttoja varten, pakkausmateriaaleja sekä muita apuvälineitä myöten.

 

Varastointi

 

Meiltä voit myös helposti vuokrata lämmintä varastotilaa, mikäli tarvitset sitä lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen säilytykseen.

 

 Muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit


Meiltä löydät kaikki muuttoosi tarvittavat laatikot ja pakkaustarvikkeet. Nouda muuttolaatikot itse tai tilaa ne kotiisi! Lue ennen muuttoasi muuttajan muistilista, josta saat hyviä vinkkejä muuttopäivää varten!

 

Muuttajan muistilista


Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Hieno juttu! Muutto on aina iso elämänmuutos, joka voi aiheuttaa stressiä monella tapaa. Kun kotiseutu vaihtuu muualle, vaihtuvat usein myös työmatka, tutut maisemat, ajanviettopaikat sekä mahdollisesti myös lasten päiväkodit tai koulut. Ei ihme, että ajatus muutosta aiheuttaa päänvaivaa. Kun muuttohetki lähestyy, päätimme auttaa sinua hieman tekemällä 10 kohtaa sisältävän listauksen. Muuttajan muistilista sisältää olennaisimmat seikat, jotka muuttajan on hyvä muistaa!

 

Oheispalvelut

  • Ostettavat pakkaus- ja suojausmateriaalit
  • Vuokrattavat muuttovälineet
  • LoppusiivouksetMuuttoilmoitus

 


Muista tehdä muuttoilmoitus kun muutat! Muuttoilmoituksen voit tehdä helposti ja monella eri tapaa. Kokosimme asiaan liittyvät olennaisimmat seikat, jotka on hyvä lukea läpi.

 

Luotettava kumppani

 

 Helsingin KTK on luotettava kumppani, oli kuljetustarpeesi millainen tahansa! Toimintamme on laatusertifioitu ISO 9001- ja ISO 14001 -standardeihin ja kuulumme kansainväliseen IAM -muuttojärjestöön.

Tee varaus muutosta

Lähtöpaikka:


Uusi muutto-osoite:

Vanhan asunnon neliöt:

30 m2

Muuttolaatikot

Yhteensä 0 muuttolaatikkoa

Sisältää neliöitä vastaavan määrän muuttolaatikoita toimitettuna vanhalle asunnolle sekä pois noudettuna 14pv:n ajaksi. Mikäli tarvitset enemmän muuttolaatikoita, voit sopia sen asiakaspalvelumme kautta. Muuttolaatikoiden toimitukset ja noudot pääkaupunkiseudulla arkipäivisin ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.

Ota yhteyttä

Valitettavasti laskurilla voi laskea muuttokustannukset vain alle 70 neliön asunnoille pääkaupunkiseudulla.
Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai soita (09) 777871.

Varaa muutto

Vanha osoiteHissi käytettävissäei hissiä

Uusi osoiteHissi käytettävissäei hissiä

Muuttovaraus lähetetty!

Muuttovaraus on onnistuneesti lähetetty ja saat meiltä vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiin seuraavan kolmen arkipäivän sisään. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tai huomasit, että olet syöttänyt virheellisen sähköpostiosoitteen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

jakelu-contact-sqr@2x.png

Pyydä räätälöity tarjous muuttopalveluistamme koti- tai yritysmuutollesi lomakkeella ->

tai soita: 09 777 87 252

muutto-logistiikka-sqr@2x.png

+ Katso myös

Logistiikkapalvelut

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.