Takaisin blogin etusivulle

Uusi rahtiliikenteen myyntipäällikkö aloittanut Helsingin KTK:lla

Kari Salminen, 56, on nimitetty Helsingin KTK Oy:n myyntipäälliköksi 5.3.2018 alkaen. Työssään hän tulee vastaamaan Helsingin KTK:n koti- ja ulkomaan rahtiliikenteestä ja sen kehittämisestä.

Salmisella on monipuolista kokemusta kuljetus- ja logistiikka-alalta. Hänen uransa on polveillut autoasentajasta ammattikuljettajaksi ja kauppaopiston kautta asiakasmyyjäksi.

Viimeiset reilut 18 vuotta hän on työskennellyt suomalaisen huolinta- ja kuljetusliike Varovan palveluksessa. Vuosien varrella toimenkuvaan on kuulunut jakeluliikenteen sekä ja kv-kotimaan kumipyörän, ajojärjestelijän, kuljetusesimiehen ja terminaalityönjohtajan töitä.

Helsingin KTK:lla hän vastaa rahtiliikenteestä ja sen kehittämisestä. Hän toimii yhteistyössä jakeluliikenteen myyntipäälliköiden kanssa ja hänen esimiehenään toimii myyntijohtaja Markku Kuusela. ”Salmisen positio on sinänsä mielenkiintoinen, että rahtiliikennepuoli on meillä kehittyvä liiketoiminnan osa-alue”, Kuusela kertoo. ”Haluamme jatkossa kehittää palvelujamme niin, että asiakkaan tilaama kuljetus voitaisiin hoitaa omalla kalustolla vaikka Rovaniemelle asti”, hän lisää.

 

Nykyisille asiakkaille tarjotaan logistiikkaratkaisuja koko Suomen mittakaavassa

Helsingin KTK:n rahtiliikenneverkon kehittäminen aloitetaan kartoittamalla asiakkaiden tarpeita. Kuinka monella nykyisellä asiakkaalla on koko Suomen laajuista kuljetustarvetta?

Markku Kuusela tietää, mihin Kari Salmista tarvitaan. ”Hänen kokemuksensa kautta pääsemme kehittämään kaksisuuntaista pitkän matkan liikennöintiä Suomen sisällä. Salmisesta on mukava päästä jakamaan ammattitaitoaan. ”Minun kauttani KTK saa kokonaisvaltaista alan osaamista ja asiantuntemusta siinä, miten rahtipuolta saataisiin kehitettyä talon sisällä”, Salminen sanoo.

Salmisella on kokemusta ratin molemmilta puolilta

Millainen ihminen uusi myyntipäällikkömme on? ”Olen mielestäni avoin ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa”, hän ajattelee.

Tulevaisuudessa mahdollisuuksia on vaikka ulkomaille – Salminen on aikanaan itse ajanut Pohjoismaiden, Baltian, Euroopan ja Venäjän reittejä sekä toiminut edellä mainituissa tehtävissä Varovalla. ”Mutta hoidetaan tämä kotimaan rahtiliikenne ensin kuntoon”, hän nauraa. 

Haluamme toivottaa Karin tervetulleeksi Helsingin KTK:lle!

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.