Takaisin blogin etusivulle

Helsingin KTK haluaa olla mukana auttamassa nuoria työllistymään

Kuljetus- ja logistiikka-alalla on kova tarve saada uusia ammattilaisia. Olemmekin KTK:lla jo pidempään ottaneet harjoittelijoita ja kesätyöläisiä, sillä se on sijoitus tulevaisuuteen. Esimerkiksi menneenä kesänä meillä oli kesätyöntekijöitä varastolla, kirjanpidossa ja kahviossa. 

Tällä hetkellä meillä on koulun työharjoittelujaksolla Sebu. Sebu on 15-vuotias yläkoululainen, jonka opintoihin kuuluu neljä vähintään viiden viikon työharjoittelua. Helsingin KTK valikoitui hänen opettajansa ehdotuksesta harjoittelupaikaksi. Sebu suorittaa harjoittelunsa varastollamme, tehden pitkälti samat työtehtävät kuin vakituisetkin työntekijämme.

Sebun mukaan KTK:lla on ollut kivaa olla töissä, ja hän sanoi olevansa mahdollisesti kiinnostunut hakemaan ensi kesäksikin meille töihin, mikäli kesätyöntekijää tarvitaan. Kysyttäessä Sebulta tietääkö hän jo mitä aikoo tehdä tulevaisuudessa; hän sanoo, ettei ole vielä oikein mitään hajua, mutta logistiikka-ala on ilman muuta ihan potentiaalinen vaihtoehto. 

KTK:lle harjoitteluun?

Helsingin KTK tarjoaa kuljetuksia useille eri toimialoille, joten harjoittelumahdollisuuksiakin on tarjolla laajalla skaalalla. Meillä voit tehdä vaikka ammattikorkeakoulun työharjoittelun, esimerkiksi tietohallinnon tai taloushallinnon puolelta. Myös myynti, markkinointi, ajojärjestely ja ennen kaikkea kuljetuspuolelta on  mahdollisuuksia suorittaa työharjoitteluita ja kokeiluja.

Otamme harjoittelijoita tilanteen salliessa mihin vuodenaikaan tahansa, sillä meillä hommia riittää ympäri vuoden − johtuen monipuolisuudestamme. 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.