Takaisin blogin etusivulle

Pihalla oleva vaihtolava on varma kevään merkki!

Kun talven lumet ovat sulaneet ja viime syksyn katkenneet oksat ja lehdet täyttävät pihamaan, kannattaa harkita vähän isomman pihasiivouksen tekemistä.

Kaikkia lehtiä ja oksia on vaikea kompostoida – varsinkin jos kyseessä on iso taloyhtiö. Vaihtolava on oiva apukeino päästä eroon talven ja syksyn jäljiltä jääneistä maatuvista jätteistä. Viherjätteelle tarkoitettu vaihtolava sopii omakotipuutarhurien yhteiseen käyttöön tai taloyhtiön talkoisiin.

Viherlava on tietenkin vain viherjätettä varten, mutta miten käy, kun menet käymään esimerkiksi taloyhtiösi vintillä.. Onko ullakkokomeroiden vieressä rutkasti ylimääräistä roinaa, vaikka varaston seinällä oleva lappu kieltää moisen tavaroiden ripottelemisen käytäville? Onko yhteinen pyöräkellari täynnä kulkupelejä, jonka joukossa saattaa olla paljon edellisten asukkaiden jättämiä harrastusvälineitä tai polkupyöriä?

Ehkä asut omakoti- tai rivitalossa? Monella on vintit täynnä erilaista roinaa, jolla ei ole mitään käyttötarvetta. Kun naapurustosi muutkin asukkaat ovat samanlaisessa tilanteessa, voi olla, että teillä olisi hyvää käyttöä sekajätteelle tarkoitetulla talkoolavalla! Siihen mahtuu suuri jätemäärä ja mukaan mahtuu muun muassa polkupyöriä, vanhoja kodinkoneita, huonekaluja ja jopa auton renkaita. On helppo osallistua talkoisiin, kun tietää, että joku muu hoitaa jätekuljetuksen ja niiden lajittelun.

Vaihtolava toimitetaan talkoopaikalle silloin kun sille on tarvetta. Kevätkampanjaamme kuuluvat talkoolavat tuodaan paikalle maksimissaan 50 kilometrin päähän Helsingin keskustasta ja haetaan tyhjennettäväksi kolmen vuorokauden kuluttua. Tämän kevään talkoolavakampanjassamme tarjoamme sekajätelavan hintaan 594 euroa (sisältäen arvolisänveron) ja viherjätelavan hintaan 496 euroa (sisältäen arvolisänveron). Tyhjennyksestä ei tule lisämaksua.

Nyt kaikki ylös, ulos ja talkoohommiin!

 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.