Takaisin blogin etusivulle

Vuosikymmeniä Helsingin KTK:n palveluksessa!

Suomessa on edelleen paljon ihmisiä, jotka tekevät pitkää uraa saman työnantajan palveluksessa. Perjantaina 27.3. eläkkeelle jäänyt Ann-Marie Sulander, tuttavallisemmin Ami, oli palveluksessamme lähes 43 vuotta!

Amin työtehtäviin ovat kuuluneet pääasiassa sihteerin askareet, henkilöstön palkka-asiat ja osake-, osakas- sekä liikennöitsijäsopimusasiat. Pitkän työuransa aikana hän on tehnyt meillä hommia laidasta laitaan – erityisesti konttorityöt ovat tulleet tutuiksi.

Eniten Ami kertoo nauttineensa haastavista tehtävistä, jotka hän on saanut onnistuneesti selvitettyä. Hänen mielestään toimintamme ja ajatusmallimme olivat hänen työuransa alussa jo hyvin samankaltaisia kuin tänäkin päivänä, mutta työtapa on toki muuttunut ajan kuluessa: "Aloittaessani työt täällä, kaikki tehtiin manuaalisesti. Ei ollut tietokoneita, tekstinkäsittelyohjelmia eikä taulukko-ohjelmia. Kirjoitus- ja laskukone olivat käytettävissä, mutta kirjoituskoneessakaan ei ollut korjausnauhaa. Kopiokoneita meillä oli, mutta teimme silti paljon kopioita kalkkeerin avulla. Kirjoitimme myös runsaasti kirjeitä asiakkaille ja liikennöitsijöille. Ei ollut sähköposteja eikä muitakaan sähköisiä apuvälineitä”.

Ami on jo suunnitellut miten hän aikoo viettää eläkepäiviään: “Aion jatkaa nykyisiä harrastuksiani, joita ovat muun muassa golf, laskettelu, kuntosali ja pyöräily. Nautin rennosta liikunnasta, joten triathlonit ja maratonit jätän suosiolla niistä innostuneelle KTK:n miesväelle. Ajattelin tässä jossain vaiheessa myös herätellä jo muutaman kerran virinnyttä valokuvausharrastustani ja päivittää ruuanlaittotaitojani. Tekemistä riittää siis myös eläkepäiville!”.

Olemme erittäin kiitollisia Amille kaikista näistä vuosista ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää eläkepäiviin!

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.