Takaisin blogin etusivulle

Uusi talouspäällikkö aloittanut Helsingin KTK:lla

Minna Ruotsalainen on nimetty Helsingin KTK Oy:n talouspäälliköksi 15.10. alkaen. Minnan ensisijaisiin vastuualueisiin kuuluu talous- ja laatuasiat.

Minnan työura on vahvasti talouspainotteinen. Työkokemusta löytyy niin rahoituksen, taloushallinnon kuin asiakaspalvelunkin puolelta erikokoisista yrityksistä. Minna toteaakin, että paljon on kokemusta erilaisista organisaatioista kertynyt vuosien varrella.

Uralle mahtuu kokemusta myös kuljetusalalta Huolintakeskuksesta, jossa Minna teki töitä luotonvalvonnassa. ”luotonvalvonnassa oppi alasta paljon. Etenkin sen, että on ymmärrettävä liiketoimintaa ja sen erityispiirteitä, jotta tukitoiminto voi olla laadultaan hyvää.”

KTK:lle Minna toivoo tuovansa talous- ja rahoitusalan osaamista ja kokemusta, sekä hyväksi havaitsemiaan käytänteitä, malleja ja toimintatapoja, joita voi mahdollisesti hyödyntää myös meidän yrityksessämme.

Millainen uusi talouspäällikkömme on?

Itseään Minna kuvailee myönteisesti ajattelevaksi realistiksi. Minnan vapaa-aika kuluu paljolti huoltajan hommissa, sillä hänen jälkikasvunsa harrastaa sekä futista että lätkää. Lasten liikunnallisten harrastusten vuoksi perheessä toimitaankin periaatteella ”kuljeta, kustanna ja kannusta.” Minna itsekin viihtyy liikunnan parissa, ja pyöräily onkin tärkeä harrastus. Lumitilanteen salliessa hän myös hiihtää ja laskettelee.

Haluamme toivottaa Minnan tervetulleeksi Helsingin KTK:lle!

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.