Takaisin blogin etusivulle

Helsingin KTK:n liikennöitsijät palvelevat teitä perjantaina lakosta huolimatta!

Perjantain mielenilmaus sotkee monen yrityksen kuviot kauttaaltaan ja hankaloittaa erityisesti työssäkäyvien arkea – eteenkin niiden joilla ei ole omaa autoa

Perjantaina 18.9 Suomessa ryhdytään yleislakkoon. Monien ihmisten ja yritysten arki hankaloituu merkittävästi lakon seurauksena, kun monella alalla lakkoillaan. Julkinen liikenne seisoo, monet kaupat ovat suljettuna, lentoja jää lentämättä ja postit pysyvät kiinni. Erityisesti liikkuminen pääkaupunkiseudulla hankaloituu, sillä junat ja bussit seisovat kello 6–18 välillä. Koulut ja päiväkodit pidetään kuitenkin näillä näkymin perjantaina auki. Lakko järjestetään mielenilmauksena hallituksen suunnittelemia leikkauksia vastaan. Leikkauksilla pyritään laskemaan työn hintaa pakottavalla lainsäädännöllä ja tätä kautta lisäämään yritysten kilpailukykyä. Ammattiliitot eivät kuitenkaan halua suostua leikkauksiin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, millaiseksi tilanne muuttuu perjantain mielenilmauksen myötä.

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.