Yritysmuutto helposti, edullisesti ja vaivattomasti!

 

 

 

Meiltä saatte tarpeisiinne sopivan muuttoratkaisun vuosikymmenien kokemuksella. Otamme huomioon että, yrityksen muutto pitää hoitaa kustannustehokkaasti, nopeasti ja turvallisesti. Huolellinen suunnittelu takaa sen, että yrityksenne liiketoiminta voi jatkua muuton ajan mahdollisimman pienin häiriötekijöin.

Tilaa ammattilaiset auttamaan muutossa

MasterMover-yritysmuuttopalvelu on oiva valinta kun kyseessä on yritysmuutto. Yrityksen muuttoa tehdessä, huolellinen suunnittelu on kaiken perusta. MasterMover-palvelussa yritysmuutto suunnitellaan ja aikataulutetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Näin taataan se, että muutto vastaa parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen tarpeita. Omatoimiseen muuttoon voi vuokrata meiltä pelkät muuttolaatikot tai kuljetuksen. Täyden palvelun muuttoon kuuluu koko muuttoketju huolellisesta suunnittelusta tavaroiden purkamiseen ja kalusteiden asentamiseen. Hoidamme myös pakkausjätteiden siivouksen ja huolehdimme vanhat hävitettävät tavarat kierrätykseen.

Mikäli otat meihin yhteyttä yritysmuuttoasiaan liittyen, asiantuntijamme tulee tekemään paikan päälle maksuttoman arvion muutosta. Hän saa tällöin käsityksen siitä millaista kalustoa sekä tarvikkeita muuton suorittamiseen tarvitaan ja mitä erityistä pitää huomioida. Arviokäynnin jälkeen teemme sinulle tarjouksen muutosta – meiltä saatte yrityksenne tarpeisiin sopivan muuttopalvelun, on kyseessä sitten millainen muuttoprojekti tahansa!

Tarjoamme avuksi muuttoasiantuntijat sekä annamme tarvittavia käytännön vinkkejä ja neuvoja muuttoon liittyen. Ennen muuttoa teemme yksityiskohtaisen suunnitelman ja aikataulun muutosta. Pidämme muuttoinfon ja annamme myös kirjalliset muutto-ohjeet muuttajille. Muuttokoordinaattorimme huolehtii koko muuttoprojektin ajan käytännön asioista, työn sujuvuudesta ja pitää yrityksenne ajan tasalla muuton etenemisestä.

Vinkkejä yrityksen vastuuhenkilölle:

  • Tiedota muuton aikataulusta henkilöstöä ja muita sidosryhmiä
  • Huolehdi sähkösopimus, verkko- ja puhelinyhteys hyvissä ajoin – verkon ja palvelimien pitää olla ensin valmiita, ennen kuin työasemat saadaan käyttöön
  • Tee osoitteenmuutos Postille ja YTJ:lle – päivitä osoite myös vakuutuksiin
  • Varaa henkilöstön kalenterista aikaa muuttoon: pakkaus, muutto, purku ja asennukset eivät tapahdu hetkessä
  • Merkitse laatikot ja työpisteiden kalusteet tarkasti ja selkeästi, jotta ne saadaan oikeille paikoille yrityksen uudessa osoitteessa
  • Tee samalla inventaario poisheitettävistä ja hankittavista laitteista ja kalusteista Huolehdi kulkureitit sekä tavaroiden lastaus- ja purkureitit vapaaksi

 

Mitä yritysmuutossa pitää huomioida?

Yritysmuutot pitää hoitaa tehokkaasti ja nopealla aikataululla, jotta yrityksen liiketoiminta ei häiriinny. Yrityksen muutossa on paljon suunniteltavaa jo etukäteen ennen muuttoa. Erityisesti tietoturvasta huolehtiminen on tärkeää. Yrityksen arkaluontoiset materiaalit ja it-laitteet pitää siirtää turvallisesti. Tämän lisäksi on otettava myös huomioon yrityksen sisällä tapahtuvat muutot ja -tilajärjestelyt. Kalusteiden ja työasemien järjestelyt ja mahdolliset uudet hankinnat pitää suunnitella. Vanhat kalusteet ja it-laitteet kierrätetään. Toimistoissa kertyy paljon sähkö- ja elektroniikkaromua, joka pitää kierrättää asianmukaisesti. Yrityksen arkistojen siirto pitää tehdä huolellisesti ja tietoturvallisesti. Me tarjoamme asiantuntijan apumme kaikkiin näihin seikkoihin, joihin yritysmuutossa on hyvä kiinnittää huomiota.

Käytössämme on monipuolinen ajokalusto. Meiltä löytyy vuokrattavaksi ja myytäväksi kaikki muuttoon tarvittavat välineet, laatikot ja pakkaustarvikkeet. Kuljetamme tarpeen mukaan raskaammatkin esineet kuten kassa- ja paloturvakaapit. Tavarat ovat vakuutettu lakisääteisellä tiekuljetusvakuutuksella. Meiltä löytyy myös elektroniikkalaitteille sopivia laatikoita ja ilmakuplamuovia, joilla voidaan suojata tietokoneiden näytöt ja muut helposti särkyvät laitteet. Huolehdimme myös arkaluontoisten materiaalien turvallisesta kuljettamisesta. Kaikki pakkausmateriaalimme ovat laadukkaita ja parhaaksi havaittuja. Yrityksellä on harvoin tarpeeksi tilaa varastoida ylimääräisiä tavaroita, joten tarjoamme myös tähän ratkaisun. Lue lisää varastointipalveluistamme.

Vankka kokemuksemme muutoista takaa, että yrityksenne muutto sujuu organisoidusti, kustannustehokkaasti ja nopeasti. Tilaa maksuton arviokäynti soittamalla 09-777 87 225 tai lomakkeella.