Tarvitsemasi kappaletavarakuljetus hoituu luotettavasti meidän kauttamme!

Hoidamme kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset tarpeidesi mukaan. Vankka kokemuksemme ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat sujuvat ja ripeät kuljetukset!

Liikennöitsijöiltämme löytyvät erikokoiset jakeluautot pakettiautoista rekkoihin ja nosturiautoihin. Voimme siis hoitaa kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset tavallisista pakettikuljetuksista vaarallisten aineiden kuljetuksiin. Pakettiautoilla jaamme pienet paketit kätevästi, kun taas nosturiautoilla saamme nostettua esimerkiksi lavallisen ikkunoita niin ylös kuin tarvitsee.

Meiltä onnistuvat niin säännölliset kuin epäsäännöllisetkin kappaletavarakuljetukset. Yksittäisten pakettien jakelu hoituu siinä missä säännöllinen päivittäinenkin pakettien jakelu. Lastaus- ja purkupaikkojen määrällä ei ole väliä. Voimme noutaa tavaroita monesta eri paikasta ja jakaa niitä moneen paikkaan. Lähettäjän tulee pakata tavarat siten, että ne kestävät kuljetuksen. Vastaanottajan velvollisuutena on tarkistaa tavarat ennen vastaanottokuittauksen tekemistä.

On kyseessä sitten iso tai pieni kappaletavarakuljetus, niin me hoidamme sen! Monipuolinen kalustomme taipuu kaikenlaisiin kappaletavarakuljetuksiin lyhyelläkin varoitusajalla.

Soita ja tilaa kappaletavarakuljetus numerosta:
09 777 87 300

Kuljetuspalvelu yli 70 vuoden kokemuksella!

 

 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.