Muuttopalvelut — Kotimuutto

Laske muuttosi hinta kätevällä muuttolaskurillamme ja tee varaus muutostasi.

Hinta sisältää muuttoauton ja kuljettajan, sekä kantajat. Lisäksi voit halutessasi ottaa meiltä myös muuttolaatikot. Tavarasi on myös vakuutettu lakisääteisellä tiekuljetusvakuutuksella. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan pakkaaminen.

Laske muuttosi hinta

Lähtöpaikka:


Uusi muutto-osoite:

Vanhan asunnon neliöt:

30 m2

Muuttolaatikot

Yhteensä 0 muuttolaatikkoa

Sisältää neliöitä vastaavan määrän muuttolaatikoita toimitettuna vanhalle asunnolle sekä pois noudettuna 14pv:n ajaksi. Mikäli tarvitset enemmän muuttolaatikoita, voit sopia sen asiakaspalvelumme kautta. Muuttolaatikoiden toimitukset ja noudot pääkaupunkiseudulla arkipäivisin ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.

Hinta: 0(sis. alv.)

Hinta pitää sisällään valmiiksi asiakkaan toimesta muuttokuntoon pakatun normaalin koti-irtaimen muuton ja yhden muuttokuorman tavaraa arkisin klo 7.00 - 17.00 välisenä aikana. Palvelu ei sisällä normaalia painavampien tai suurikokoisten tavaroiden käsittelyä. (esim. Piano, kassakaappi tms.)

Ota yhteyttä

Valitettavasti laskurilla voi laskea muuttokustannukset vain alle 70 neliön asunnoille pääkaupunkiseudulla.
Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai soita (09) 777871.

Varaa muutto

Vanha osoiteHissi käytettävissäei hissiä

Uusi osoiteHissi käytettävissäei hissiä

Hinta: 0(sis. alv.)

Hinta pitää sisällään normaalin koti-irtaimiston muuton arkisin klo 7.00 - 17.00 välisenä aikana.
Palvelu ei sisällä normaalia painavampien tai suurikokoisten tavaroiden käsittelyä. (esim. Piano, kassakaappi tms.)

Muuttovaraus lähetetty!

Muuttovaraus on onnistuneesti lähetetty ja saat meiltä vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiin seuraavan kolmen arkipäivän sisään. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tai huomasit, että olet syöttänyt virheellisen sähköpostiosoitteen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muuttaminen kanssamme on helppoa

Varaa oma muuttosi haluamallesi päivälle yllä olevan muuttolaskurin tai sivun lopussa olevan lomakkeen kautta.

Jos tilaat muuttolaatikot kauttamme, niin toimitamme ne sinulle. Pakkaa tavarat ennen sovittua muuttopäivää.

Muuttomiehistömme saapuu paikalle ja kantaa tavarasi muuttoautoon, sekä purkaa muuttoauton uuteen kotiisi.

Pura tavarat uudessa kodissasi ja ilmoita, kun voimme hakea muuttolaatikot pois.

Tarjoamme myös räätälöitäviä MasterMover-muuttopalveluja:

Kauttamme saat tarpeisiisi sopivimman muuttopalvelun. Voit vuokrata pelkät muuttolaatikot tai tehdä muuton helpoimman kautta ”avaimet käteen” -periaatteella. MasterMover -muuttopalvelu muotoillaan tarpeidesi mukaan.

Helpoimmillaan muuttaminen tarkoittaa sitä, että ilmoitat meille muuttopäiväsi. Halutessasi ammattilaisemme suojaavat ja pakkaavat tavarasi sekä purkavat ne uuteen kotiisi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuttosi eteen.

Kun haluat tehdä muuton pääosin itse niin voit vuokrata meiltä pelkät muuttolaatikot. Muuttolaatikot on erityisesti suunniteltu muuttamiseen ja ne pinoutuvat näppärästi päällekkäin. Ja kun muuttolaatikko on tyhjä niin laatikot saa pinottua näppärästi sisäkkäin. Lisäksi muuttolaatikoissa on näppärät ja tukevat kantokahvat. Muuttolaatikot myös suojaavat irtaimistoa ja nopeuttavat itse muuttamista. Lue myös muuttajan muistilista.

 • + Lue lisää

  Classic muutto

  MasterMover kuljettaa tavarat uuteen kotiisi turvallisesti ja varmasti sopivan kokoisella autolla. Pakkaat itse tavarasi muuttokuntoon muuttopäiväksi ja ystäviesi kanssa kannat tavarat muuttoautoon ja autosta uuteen kotiisi.

  Veloitus tapahtuu puolen tunnin periodeissa. Veloitus alkaa muuttoauton lähtiessä toimistoltamme Helsingin Malmilta ja päättyy auton palattua muuton jälkeen toimistolle takaisin.

  Lähetä tarjouspyyntö

 • + Lue lisää

  Pro muutto

  MasterMover muuttomiehistö hoitaa tavaroiden muuton uuteen kotiin. Tämä sisältää tavaroiden kannon vanhasta asunnosta autoon ja autosta uuteen asuntoon. Sinun tehtäväksesi jää vain pakata kaikki valmiiksi muuttomiehiä varten muuttopäiväksi ja apuna voit käyttää MasterMoverin muuttolaatikoita.

  Laske muuton hinta muuttolaskurilla

  Tai lähetä meille tarjouspyyntö

 • + Lue lisää

  Royal muutto

  MasterMover hoitaa koko muuton. Sinun tehtäväksesi jää vain ilmoittaa milloin haluat muuttaa. Helppo ja stressivapaa palvelu. Voit keskittyä vaikka lomailuun muuton ajan. Palvelu on räätälöity ja yksilöity palvelu asiakkaan toiveiden mukaan.

  Täytä tarjouspyyntö, jonka perusteella saamme annettua sinulle arvion muuton hinnasta. Tarkempaa tarjousta varten teemme asunnossasi katselmuksen. ROYAL muutto on täyden palvelun muutto, johon sisältyy muuttoauto kuljettajalla, muuttomiehet, muuttolaatikot, sekä muut pakkaus- ja suojausmateriaalit, tavaroiden pakkaus- ja suojaus muuttokuntoon ja muutto uuteen kotiin. Halutettasi myös tavaroiden aukipakkaus, sekä kalusteiden kasaus- ja asennuspalvelu.

  Lähetä tarjouspyyntö

 • Pyydä tarjous muutosta

  Mikäli asuntosi on yli 70m2, tai jos olet kiinnostunut räätälöitävistä muuttopalveluistamme, jätä yhteydenottopyyntö, niin sovitaan tarkemmin muutostasi.

  Muuttopalvelu
   
  Vanha osoite
  Uusi osoite
  Yhteystiedot
  Lisätietoja Esim. onko vanhassa tai uudessa kodissa käytössä hissi? Onko hankalasti muutettavia tavaroita, kuten piano tai pakastin?
  Ulkomaanmuutto_Ikonikuva.jpg

  + Katso myös

  Ulkomaanmuutot