Kuljetuspalvelu – monipuolisuus on valttikorttimme!

Olemme palvelleet asiakkaitamme monipuolisissa kuljetustarpeissa jo yli 70 vuotta – löydämme kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla asiakas säästää resursseja omassa liiketoiminnassaan. Minkälaista kuljetuspalvelua sinä tarvitset?

Suuren liikennöitsijäverkostomme avulla voimme tarjota laadukkaat ja täsmälliset kuljetukset juuri tarvitsemallasi kalustolla. Yksilöllisesti räätälöity palvelu ja logistiikan ohjaus kellon ympäri.

 

Kuljetuspalvelut, jotka saat kauttamme:

Meillä on kattava yhteistyöverkosto, jonka kautta pystymme toimittamaan lähetyksesi minne päin Suomea tahansa!

Olemme huomioineet ympäristöasiat toiminnassamme. Ympäristön suojelu ja ympäristöystävällisyys kuuluvat kaikille. Kuulumme Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit -verkostoon, jonka tarkoituksena on olla mukana vähentämässä kaupunkialueen päästöjä. Meillä on myös vuosikausia voimassa olleet ISO 14001- ja 9001 -laatusertifikaatit. Olemme myös mukana myös Luotettava Kumppani -palvelussa ja tuemme toimialamme rehellistä kilpailua sekä ehkäisemme alalla vellovaa harmaata taloutta.

Saat tilattua kaikki kuljetuspalvelut samasta numerosta: 
09 777 87 300
tai ajojarjestely@helsinginktk.fi

 

 

 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.