Kuljetuspalvelut – monipuolisuus on valttikorttimme!

Olemme palvelleet asiakkaitamme monipuolisissa kuljetustarpeissa jo yli 70 vuotta – tarjoamme kustannustehokkaita ja joustavia ratkaisuja asiakkaillemme. Tarvitsetko kuljetusta? Me autamme!

Saat tilattua kaikki kuljetuspalvelut samasta numerosta: 
09 777 87 300
tai ajojarjestely@helsinginktk.fi

Suuren liikennöitsijäverkostomme avulla voimme tarjota laadukkaat ja täsmälliset kuljetukset juuri tarvitsemallasi kalustolla, lyhyelläkin varoitusajalla. Palvelumme räätälöidään yksilöllisesti, ja toimimme tarvittaessa kellon ympäri.

Kuljetuspalvelut, jotka saat kauttamme:

Meillä on kattava yhteistyöverkosto, jonka kautta pystymme toimittamaan lähetyksesi minne päin Suomea tahansa!

Olemme huomioineet ympäristöasiat toiminnassamme. Ympäristön suojelu ja ympäristöystävällisyys kuuluvat kaikille. Kuulumme Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit -verkostoon, jonka tarkoituksena on olla mukana vähentämässä kaupunkialueen päästöjä. Meillä on myös vuosikausia voimassa olleet ISO 14001- ja 9001 -laatusertifikaatit. Olemme myös mukana myös Luotettava Kumppani -palvelussa ja tuemme toimialamme rehellistä kilpailua sekä ehkäisemme alalla vellovaa harmaata taloutta.

 

 

 

 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.