Kuljetamme

Kuljetusalan työpaikat – meiltä löytyy monipuolisia ja haastavia tehtäviä monenlaisille osaajille!

Logistiikka- ja kuljetusalalla riittää hommia osaaville kuljettajille. Oletko sinä liikennöitsijä? Tiesitkö, että monipuoliset koulutuspalvelumme takaavat kuljettajille laadukkaan ammattitaidon kehittämis- ja kasvumahdollisuudet.

Tule meille liikennöitsijäksi! Yhtiöömme sitoutuneet liikennöitsijät mahdollistavat asiakkaillemme sovitunmukaisen palvelukokonaisuuden, jota asiakastarpeiden myötä kehitetään ja muutetaan. Liikennöitsijöidemme ammatti- ja asiakaspalvelutaitoja kehitetään jatkuvasti – sekä yleisellä tasolla että asiakaskohtaisesti.

Kuljetusalan työpaikat eivät ole hävinneet laman myötä. Ala tulee tarvitsemaan lähitulevaisuudessa peräti viitisen tuhatta uutta työntekijää muun muassa eläköitymisten vuoksi. Mikäli sinua kiinnostaa tulla meidän liikennöitsijäksemme, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Meillä onnistut varmasti:

  • Huolehdimme palvelujesi markkinoinnista, myynnistä, laskutuksesta ja muista palveluista. Sinä voit keskittyä olennaiseen, eli ajamiseen ja asiakaspalveluun.
  • Ratkaisemme asiakastarpeita ja rakennamme laadukkaita kuljetussopimuksia.
  • Toteutamme sopimuksen mukaisen liikennöitsijäluototuksen ja varmistamme sinulle aikataulutetut kuljetustilitykset.
  • Olemme toimineet jo yli 70 vuotta ja taanneet koko tuona aikana liikennöitsijöillemme mielekkäitä töitä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä

Huoltoasemapalvelut

Helsingin KTK:n oma huoltoasema palvelee Kivikonlaidan toimipisteessä. Huoltoaseman yhteydessä palvelee kahvila- ja tarvikemyymälämme, sekä monipuoliset huolto- ja pesupalvelumme. 

Myymälästämme saa muun muassa pesunesteitä, öljyjä, yleisimpiä tarvikkeita, varaosia ja niin edelleen. Lisäksi erikoisempia tuotteita on tarjolla tilauksesta nopealla toimitusajalla. Välitysostojen osalta palvelu jatkuu kuten aikaisemminkin ja ostoluvan voi edelleen pyytää numerosta 09 777 87 322.

Helsingin KTK:n huoltoasemamyymälä

Kivikonlaita 33, 00940 Helsinki

Palvelumme ovat avoinna 

ma-pe 6.30-14.00

Keskity sinä kuljetuspalvelujen tuottamiseen ja asiakaspalveluun:

Me hoidamme sillä aikaa puolestasi asiakassopimukset, markkinoinnin, laskutuksen, luotonvalvonnan ja tilitykset. Mikäs tämän kätevämpää!

Etusi KTK-liikennöitsijänä:

Vakuutukset

Kun olet liikennöitsijämme, niin kaikki kuljetustoiminnan keskeisimmät riskit katetaan puolestasi vakuutuksillamme:

Tiekuljetusvakuutus

Toiminnan vastuuvakuutus

Taakkavastuuvakuutus

Oikeusturvavakuutus

Lisäksi vahingon sattuessa Helsingin KTK:n oma vahingonkorvauspalvelu on apunasi.

Polttoaineverkosto

Teemme yhteistyötä Teboilin kanssa, mikä takaa sinulle laajan jakeluverkoston sekä erinomaiset sopimushinnat.

KTK:n Teboil-kortilla tankkaat sopimushinnalla – kortteja voi tilata Katja Innaselta!

Laskutuspalvelut

Teemme laskutuksen kokonaan puolestasi ja tilitämme palkkiosi kahden viikon välein.

Otamme vastuullemme välittämiemme kuljetusten luottotappioriskin. Lisäksi hoidamme asiakasraportit sekä luotonvalvonnan ja liikennöitsijäraportit.

Haluatko meille liikennöitsijäksi?

Alla oleva lomake voi olla ensimmäinen askeleesi matkalla helpompaan elämään! Voit kirjoittaa viesti-kenttään halutessasi myös mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Koulutuspalvelut

Olitpa alkava liikennöitsijä tai kokenut mestari, me pidämme huolen, että saat parasta koulutusta myös tulevaisuuden haasteita varten. Koulutuspalvelumme on räätälöity kuljetusyrittäjän muuttuviin tarpeisiin. Tarjoamme muun muassa:

Cap-koulutukset (kuorma-autoilijan ammattipätevyyskoulutukset)

Asiakaskoulutukset

Järjestelmäkoulutukset

Kustannuslaskenta

Laatu ja ympäristö

Toimimalla ympäristöystävällisesti emme huolehdi vain ympäristöstä, vaan pidämme myös asiakkaamme tyytyväisinä ja takaamme korkean laadun.

Johdamme koko organisaatiotamme kestävään kehitykseen perustuvalla toimintajärjestelmällä, joka on auditoitu vastaamaan ISO 9001:2008- ja ISO 14001:2004 -standardien vaatimuksia.

Olemme myös osa Ilmastokumppaneita. Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän verkostossa on mukana jo yli 60 suurta yritystä, jotka rakentavat vihreämpää huomista yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Kalustomainonta

Tällä hetkellä noin 600 ajoneuvoamme sekä yli 2000 vaihtolavaamme pitävät Helsingin KTK:n niin vanhojen kuin potentiaalisten asiakkaiden mielissä. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat siis myös kalustotarroitukset, jotka mahdollistavat näkyvyyttämme katukuvassa.

Liikennöitsijä extranet

Liikennöitsijän extranet ”Murkku” on oma sähköinen liikennöitsijäpalvelumme.

Löydät Murkusta kuormakirjat, laskutustiedot, polttoainehinnat, tiedotteet, koulutuskalenterin ja yhteistyökumppaneiden tarjoukset.

Lisäksi käytössäsi on sähköinen kuormakirja, jonka täytät missä ja milloin vain sinulle sopii. Lähettämäsi sähköinen tieto toimii sellaisenaan laskutusperusteena.

Kuljettajapankki

Jos sairastut tai joudut tapaturman vuoksi hetkeksi lomalle, kuljettajapalvelumme pitää pyöräsi pyörimässä ja asiakkaat tyytyväisinä.

Meiltä löytyy luotettavat kuskit myös lyhyellä varoitusajalla.

Kuljetusalan työpaikkoja löytyy runsaasti

Kuljetusala porskuttaa lamasta huolimatta. Suomen tavaraliikenteessä työskentelee noin 70 000 kuljettajaa ja raskaan liikenteen kuljettajia kaivataan lisää alalle jopa 3 000 per vuosi! Kumisilla pyörillä kuljetetaan peräti 90 prosenttia Suomen kaikista kuljetuksista. Tästä syystä kuljetusalan työpaikkoja löytyy osaaville tekijöille ja myös me kaipaamme joukkoomme innokkaita liikennöitsijöitä, joille hankimme täällä yhteisvoimin töitä.

Päivittäiset palvelut eivät toimisi millään ilman kuljettajia

Mikäli tavaroita ei kuljetettaisi paikasta toiseen, niin kaupan hyllyt ammottaisivat tyhjyyttään ja teollisuudelta jäisivät raaka-aineet saamatta. Kuljetukset ovat niin isossa roolissa yhteiskunnassamme, että koko Suomi menisi ilman niitä aivan takalukkoon. Me hoidamme logistiikan ja kuljetukset – liikennöitsijöidemme avulla. Kuljetusalan työpaikat odottavat tekijäänsä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!