Kuljetamme

Yritysmuutto helposti, edullisesti ja vaivattomasti!

Meiltä saatte tarpeisiinne sopivaa muuttopalvelua vuosikymmenien kokemuksella. Otamme yritysmuutoissa huomioon, että muutto pitää hoitaa nopeasti ja turvallisesti.

Yritysmuutto räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan

Mastermover-muuttopalvelusta saat kokonaisvaltaista teidän yrityksellenne räätälöityä yritysmuuttopalvelua. Huolellisesti suunniteltu muutto takaa, että yrityksesi toiminta jatkuu myös muuton ajan mahdollisimman pienin häiriötekijöin. Muutattepa uusiin toimistotiloihin tai vain uudelleen järjestelette vanhoja toimistotiloja, niin saatte yrityksellenne aina parasta muuttopalvelua.

Kaikki yritysmuuttopalvelut saman katon alta

Yritysmuutto suunnitellaan aina huolellisesti. Mastermover-muuttopalvelussa yritysmuutto suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Organisoimme täyden palvelun yritysmuuton huolellisesta suunnittelusta tavaroiden purkamiseen ja kalusteiden asennukseen. Vaihtoehtoisesti voitte valita myös vain muuttokuljetuksen tai pelkät muuttolaatikot.

Niin kuin muutoissa yleensä myös yritysmuutoissa jää usein ylimääräistä tavaraa. Yrityksen muuttaminen aiheuttaa paljon organisoimista, aikaa säästääksenne voitte jättää kierrätyksen meidän huoleksemme. Jos kaikki tavarat eivät heti löydä paikkaansa muuttonne yhteydessä, niin vuokraamme lämmitettyä ja kuivaa varastotilaa yksittäisistä päivistä jopa vuosiin.

Vinkkejä yritysmuuttoon:

  • Tiedota yrityksesi henkilöstöä ja muita sidosryhmiä muuton aikataulusta 
  • Päivitä yrityksesi uudet osoitetiedot nettisivuillesi, palveluntarjoajillesi sekä viranomaisille
  • Kierrätä muuton yhteydessä vanhat ja turhat kalusteet sekä laitteet
  • Varaa tarvittaessa henkilöstön kalenterista aikaa muuttoon: pakkaus, muutto, purku ja asennukset eivät tapahdu hetkessä
  • Kokoamamme muuttajan muistilista auttaa huomioimaan tarvittavat asiat myös yritysmuutossa

Yritysmuuttoon valmistautuminen

Tarvittaessa asiantuntijamme tulevat tekemään paikan päälle maksuttoman arvion muutosta pääkaupunkiseudulla Helsinki – Espoo – Vantaa -akselilla. Teemme kanssanne yksityiskohtaisen suunnitelman yrityksesi muutosta. Kaikki yritysmuuttoon liittyvät käytännönjärjestelyt ja yksityiskohdat hoituvat kauttamme. Yritysmuutto pitää hoitaa tehokkaasti ja nopealla aikataululla, ettei yrityksen liiketoiminta kärsi muutosta.

Mitä yritysmuutossa pitää huomioida?

Yritysmuutto pitää suunnitella aina hyvin etukäteen ja muutto hoitaa turvallisesti, tehokkaasti ja mahdollisimman nopealla aikataululla. Yrityksen muutto pitää huomioida, että arkaluontoiset materiaalit ja it-laitteet siirretään turvallisesti. Vanhat laitteet tulee kierrättää asianmukaisesti.

Yritysmuutossa kannattaa huomioida etukäteen isompien ja raskaampien esineiden muuttotarpeet. Kassakaapit ja paloturvakaapit tarvitsevat muutossa erikoiskalustoa.

Vankka kokemuksemme muutoista takaa, että yrityksenne muutto sujuu organisoidusti, kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Tilaa maksuton arviokäynti soittamalla 09-777 87 252