Kuljetamme

Muuttopalvelut – MasterMover

MasterMover- muutot jo yli 45 vuoden kokemuksella! Muutamme mitä vain, mihin vain ja milloin vain – luotettavasti ja turvallisesti.

Tilaa muutto soittamalla numeroon 09 777 87 252

Tarjoamme muuttopalvelut jokaiseen tarpeeseen. Ei ole väliä oletko omatoimimuuttaja vai haluatko tehdä muuton helpoimman kautta ”avaimet käteen” -periaatteella. MasterMover- muuttopalvelu muotoillaan tarpeesi mukaan. Kauttamme saat myös pelkät muuttolaatikot tai kuljetusapua. Lue lisää monipuolisista kotimuutot-palveluistamme.

Yritysmuutto suunnitellaan erittäin huolellisesti ennen varsinaista muuttopäivää. Huolellinen suunnittelu takaa, että yrityksenne liiketoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän muuttamisesta. Räätälöimme yritysmuuttopalvelumme vastaamaan jokaisen yrityksen erikoistarpeita ja suoritamme muuton nopeasti ja kustannustehokkaasti. Ajokalustomme on varusteltu kaikkia muuttoja varten, pakkausmateriaaleja sekä muita apuvälineitä myöten.

Meiltä voit myös helposti vuokrata lämmintä varastotilaa, mikäli tarvitset sitä lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen säilytykseen.

Meiltä löydät kaikki muuttoosi tarvittavat laatikot ja pakkaustarvikkeet. Nouda muuttolaatikot itse tai tilaa ne kotiisi! Lue ennen muuttoasi muuttajan muistilista, josta saat hyviä vinkkejä muuttopäivää varten!

 1. Tee muuttoilmoitus
 2. Huolehdi, että saat sinulle kuuluvat postit myös tulevaisuudessa
 3. Muista kotivakuutus
 4. Tee uusi sähkösopimus tai siirrä nykyinen sähkösopimuksesi uuteen osoitteeseen
 5. Huolehdi, että verkkoyhteys toimii myös uudessa kodissasi
 6. Lajittele tavarat omiin kategorioihin ja pakkaa ne huolellisesti
 7. Vie tarpeettomaksi jääneet tavarat ja vaatteet kirpparille tai kierrätykseen
 8. Suunnittele muuttopäivä huolella ja tarpeeksi ajoissa. Hoidatko muuton itse talkoovoimin vai palkkaatko muuttomiehemme hoitamaan homman?
 9. Tarvitsetko kierrätys- tai varastointipalveluita? Oletko miettinyt mistä hankit muuttolaatikot?
 10. Muista muuttosiivuis sekä vanhassa, että uudessa kodissa
 • Ostettavat pakkaus- ja suojausmateriaalit
 • Vuokrattavat muuttovälineet
 • Loppusiivoukset
Helsingin KTK on luotettava kumppani, oli kuljetustarpeesi millainen tahansa! Toimintamme on laatusertifioitu ISO 9001- ja ISO 14001 -standardeihin ja kuulumme kansainväliseen IAM -muuttojärjestöön.