Viherrakentaminen kruunaa pihasi!

Tilaa kuljetuspalveluna pihaasi multaa tai erilaisia hiekkoja turvahiekasta hiekkalaatikkohiekkaan. Soita: 09 777 87 300

Maa-aineksen tilaaminen pihaasi onnistuu helposti ja kätevästi! Huolellinen ja suunniteltu viherrakentaminen tekee pihasta ja puutarhasta viihtyisän ja toimivan. Kun pihasi kaipaa uutta ilmettä, tilaa ammattilaiset avuksi! Palvelemme viheralueiden rakentamiseen ja hoitoon liittyvissä asioissa vankalla kokemuksella. Tarjoamme monipuolisia viherrakentamisen palveluita. Teemme pihankunnostuksia, levitämme pihapäällysteitä ja toimitamme kuljetuspalveluna maa-ainesta pihaasi. Teemme pihapäällysteiden levityksiä kourakauhalla tai työkoneella kohteen tyypistä riippuen. Toimitamme maa-ainekset pihoihin ja puutarhoihin tarpeesi mukaan. Tuotteet toimitetaan sopimuksen mukaan lavoittain, yhdistelmäkuormittain tai säkkituotteina. Voit tilata meiltä pihaasi multaa tai erilaista hiekkaa. Säkkitavarana myymme kuoriketta, sepeliä, seulapääkiviä ja koristehiekkaa. Meiltä saat pihaasi myös multaa tai erilaisia hiekkoja – suoraan kotiin kuljetettuna! Multa on valmista levitettäviksi nurmikon istutukseen tai kukkapenkkeihin. 

Meiltä löydät myös hiekkaa, sepeliä ja kivimursketta monenlaiseen käyttöön: routaeristeisiin, kulkuväylien perustoihin, pintoihin tai kasvupaikkojen pohjaksi. Sepeli sopii hyvin kulkuväylien päällysteeksi, talon reunustalle ja terassien sekä rakenteiden pohjaksi. Voit tilata kuoriketta säkkitavarana puutarhaasi tai pihaasi. Kuorikkeen laittaminen mullan päälle edistää kasvien kasvua. Se ehkäisee ravinteiden ja veden haihtumista sekä rikkakasvien ilmaantumista. Puutarhan visuaalisuuteen voidaan vaikuttaa erivärisillä kuorikkeilla. Huomioi viherrakentamisessa myös perheen pienimmät. Meiltä voit tilata hiekkalaatikolle hiekkaa, joka on puhdasta ja tasalaatuista. Turvahiekka taas sopii mainiosti lasten leikkipaikoille. Sitä voi sijoittaa esimerkiksi keinujen tai leikkitelineiden alle pehmentämään putoamista. Kuljetamme halutessasi myös risut, roskat, rakennusjätteet ja ylimääräiset maa-ainekset pois. Tilaa tai kysy lisää maa-aineksista sähköpostilla myynti@helsinginktk.fi tai soittamalla:
(09) 777 87 300.

Tarjoamme asiakkaalle räätälöityjä viherrakentamisen palveluita tehokkaasti ja luotettavasti!

Erilaisten maa-ainesten toimitusten lisäksi teemme viherrakentamisen pihankunnostustöitä tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Teemme maa-ainesten levityksiä, pihojen tasauksia, puiden kaatoa sekä kuljetus- ja kaivuutöitä. Toimitamme myös tarvittaessa viherjätteet pois. Toimimme ympäristöä ajatellen ja kierrätämme jätteet asianmukaisesti. Puutarhoja ja viheralueita rakentaessa voi olla tarvetta erilaisille konetöille. Hyvä esimerkki tästä on esimerkiksi pihapäällysteiden levitys kourakauhalla tai muulla työkoneella. Kauttamme saat oikeanlaiset koneet maanmuokkaamiseen. Asiantuntijan avusta voi olla suurta hyötyä viherrakentamisessa esimerkiksi pihojen tasauksessa. Tasainen piha on silmälle ilo, mutta samalla se on myös käytännöllinen. Kun pihan pinta-aines on kunnolla tiivistetty, se ei tulvi sateella eikä kuoppaannu. Tilaa tai kysy viherrakentamiseen liittyvistä asioista lisää: (09) 777 87 300. Palvelemme sinua mielellämme!

Vaihtolava on tehokas apu taloyhtiön pihatalkoisiin. Mikäli talkooporukka on pieni, niin hyvä vaihtoehtona on myös tilata suursäkki vaihtolavan tilalle. Tyhjä suursäkki toimitetaan sovittuun paikkaan ja noudetaan, kun se on täynnä viherjätettä. Suursäkit ovat tehokas ja kätevä tapa päästä kerralla eroon kaikista risuista, roskista, rakennusjätteistä ja maa-aineksista. Niihin on helppo kerätä ja lajitella eri jätelajit, jotka toimitamme kierrätettäväksi. Tilaa tyhjiä suursäkkejä ja täytä säkki yhdellä jätelajilla. Noudamme täydet säkit sopimuksen mukaan!