Maa-aines suoraan pihallesi – laaja valikoima ja nopea toimitus!

Etsitkö pihaasi maa-ainesta puutarhan rakentamiseen? Tarvitsetko hiekkaa, multaa, murskeita tai ehkäpä sepeliä?

Mikäs sen helpompaa kuin tilata maa-aines suoraan verkosta ja suorittaa maksu samalla kertaa! Päätä itse sinulle sopiva toimituspäivämäärä – toimituksen saat perille jopa kahdessa arkipäivässä ja ilman pienintäkään lisämaksua. Maa.aines.comin kattava maa-aines-verkkokauppa sopii juuri sinulle, joka haluat maa-ainekset helposti omaan pihaasi, puutarhaan, tielle… Valikoima kattaa kaikenlaiset sepelit, murskeet, luonnonkivet, hiekat, kuorikkeet ja mullat. Tuotevalikoima vaihtelee hieman eri alueilla, joten valitsethan asuinpaikkasi valikosta.

Mistä tiedän minkälaisia tuotteita valitsen?

Perusmaalajeja ovat savimaa, hiesumaa, hietamaa sekä moreeni. Niissä kasvit ovat juurillaan kiinni. Oman pihan maa-aines voidaan selvittää laboratoriotutkimuksella, mutta se ei ole välttämätöntä. Kaiva maahan muutama syvä kuoppa ja tutki multakerroksen alta paljastuvaa maa-ainesta. Näin voit selvittää, mitä kasveja puutarhaan kannattaa istuttaa ja kuinka maata tulisi lannoittaa ja kalkita.

Maa-aines.comin tuotekohtaisiin kuvauksiin on ilmoitettu niiden käyttötarkoitukset. Katsothan tarkkaan myös kuvat, sillä saat niistä hyvän käsityksen materiaalin soveltuvuudesta kohteeseesi. Maa-aineksen määrää voit arvioida sivulla olevan laskurin avulla tai tiedustella asiaa numerosta: 09 777 87 300.

Tietty maaperä sopii vaihtelevasti eri kasveille – kaikki kasvit eivät viihdy samassa maa-aineessa

Löydät oikeat kasvit pihallesi kokeilemalla – joskus tarvitsee ottaa myös riskejä.
Maaperätyyppejä voi muokata suosikkikasveille sopivammaksi. Monet yleisimmät kukat ja pensaat kasvavat melkeinpä missä tahansa maaperässä, mikäli niitä autetaan sopeutumaan istutusmultakuopan ja kastelun avulla.

Hinta sisältää koko toimituksen tuotteineen ja rahteineen. Huomioithan, että toimitukset suoritetaan pääosin suurilla, 4-akselisilla kuorma-autoilla. Kippauspaikalle tulee olla esteetön pääsy ja riittävästi tilaa.