Maansiirtokuljetukset

Maanrakennuskalustomme on tuttu näky pääkaupunkiseudun katukuvassa, koska olemme osana lähes kaikissa pääkaupunkiseudun suurissa rakennusprojekteissa, oli sitten kyseessä tunnelien rakentaminen tai kauppakeskusten pohjustustyöt.

Monipuolinen kalustomme hoitaa maanrakennuksen vaativia kuljetuksia projektin laajuudesta ja kestosta riippumatta, aina laadukkaasti toteuttaen. Rakennusliikkeet ovat luottaneet Helsingin KTK:n tarjoamiin vaihtolavakuljetuksiin jo vuodesta 1946. Teemme erinomaista yhteistyötä merkittävien jätteiden vastaanottotoimijoiden kanssa, joka takaa toimintamme vastuullisuuden, läpinäkyvyyden ja lainmukaisuuden. Jäte- ja kierrätystuotteiden siirtyessä kauttamme, opastamme tarvittaessa asiakkaitamme kaikissa jätteenkäsittelyyn, kierrätykseen, lajitteluun ja tarvittavaan dokumentointiin liittyvissä asioissa.

  • Autamme myös nopeissa yllättävissä tilanteissa. Soita kuljetustoimistomme numeroon:
    09 777 87 300
  • Laaja kuljetuskapasiteettimme takaa nopean reagoinnin kuljetustarpeisiisi.
  • Laaja kalustovalikoimamme takaa oikeanlaisen kaluston jokaiseen tilanteeseen.

Kiinteistöhuollon palvelumme: piha-alueiden ja tieosuuksien puhtaana- ja kunnossapitotyöt. Monipuolinen auraus- ja kuormauskalustomme yhdessä laajan kuljetuskapasiteetin kanssa varmistaa asiakkaillemme laajojenkin alueiden laadukkaat talvipuhtaanapitopalvelut ja alueen turvallisuuden ylläpidon.

Helsingin KTK:ssa palvelu on asenne; Kaikki kuljetustarpeet eivät tule aina ”kello kaulassa”. Vaihtelevat tilanteet ovat meille arkipäivää ja siksi kuljetustoimistomme palvelunumero auttaa aina löytämään ratkaisun myös nopeisiin ja yllättäviin asiakastarpeisiin. Laajan kuljetuskapasiteetin ansiosta voimme vastata jokaiseen kuljetuspyyntöön lyhyellä varoitusajalla ja oikeanlaisella kalustolla. Mikäli siis kuljetukset eivät olekaan jokapäiväinen tapahtuma, niin kuljetustoimistomme kautta yksittäiset kuljetustarpeet hoidetaan siinä missä muutkin ja vain puhelinsoitto tai sähköpostilla kontaktointi riittää.

Tarvitsetko kuljetusta? Me hoidamme asian!

Takaamme sinulle parasta mahdollista palvelua kellon ympäri – vuoden jokaisena päivänä. Ei ole väliä onko tarpeesi yksittäinen pikatoimitus, vai etsitkö kokonaisvaltaista logistiikan yhteistyökumppania.
Tarjoamme sinulle:

  • Kustannustehokkaan toiminnan
  • Ajojärjestelyn
  • Monipuolisen ja modernin kaluston
  • Mobiilijärjestelmän, jonka avulla voimme seurata kuljetuksia nopeasti ja tarkasti
  • Asiantuntijatyöt ja logistiikkatyöt

Helsingin KTK:n tietosuoja

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja? soita:

09 777 87 210

Maansiirto- ja maanrakennuspalveluihimme kuuluvat mm:

Maansiirtokuljetukset

Maanrakennuskalustomme on tuttu näky pääkaupunkiseudun katukuvassa ja olemme osana lähes kaikissa pääkaupunkiseudun suurissa rakennusprojekteissa, oli sitten kyseessä tunnelien rakentaminen tai kauppakeskusten pohjustustyöt. Monipuolinen kalustomme hoitaa maanrakennuksen vaativia kuljetuksia projektin laajuudesta ja kestosta riippumatta, aina laadukkaasti toteuttaen.

Tiedustele maansiirto- ja maa-aineskuljetuksistamme numerosta: 09 – 777 87 210

Jätehuolto- ja kierrätyspalvelut

Laajan kokemuksen ja yhteistyöverkoston avulla laadukas ja luotettava kierrätyspalvelu kaikkeen kierrätykseen ja jätehuoltoon.

Tiedustele jätehuolto- ja kierrätyspalveluistamme numerosta: 09 – 777 87 231

Vaihtolavakuljetukset

Meiltä vaihtolavat, jätelavat, siirtolavat, talkoolavat kaikkiin tarpeisiin nopeasti ja vaivattomasti.

Tilaa lavat numerosta: 09 – 777 87 231