Varastointi hoituu näppärästi, kun ulkoistat sen!

Varastointipalveluitamme voivat hyödyntää niin yksityis- kuin yritysasiakkaammekin. Varastointipalvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Vuokraamme lämmintä varastotilaa aina yksittäisistä päivistä pidempiin aikoihin, jopa vuosiin.

Vuokraamme lämmintä ja kuivaa varastotilaa. Varastotila sopii kodin tai yrityksen irtaimistolle, huonekaluille tai välivarastoitavalle tavaralle. Tila sopii myös elintarvikkeille, jotka eivät kestä kylmää ja vaativat tasalämpöistä tilaa. Hinta arvioidaan tapauskohtaisesti, tilavuuden ja säilytysajan mukaan. Pitkäaikaiseen varastointiin meiltä löytyy puukontteja ja pienemmät tavaraerät paketoidaan lavoille ja hyllyille. Tavaroihin kannattaa merkitä selkeästi sisältö, mikäli tarvitset tiettyä tuotetta varastoinnin aikana.

Muuton yhteydessä ylimääräisten huonekalujen tai kodin irtaimiston varastointiin voi olla tarvetta. Ulkomaille muuttaessa ei välttämättä oteta koko omaisuutta mukaan. Huonekalut ja irtaimisto voidaan joutua myös siirtämään esimerkiksi remontin tieltä muualle säilytykseen. Myös isommasta asunnosta pienempään asuntoon muuttaminen voi aiheuttaa väliaikaista tarvetta varastoinnille. Tällaisissa tapauksissa voit säilyttää tavarat meillä siististi ja turvallisesti. Autamme sinua kuljetuksessa ja pakkaamisessa. Voit vuokrata tai ostaa meiltä myös pakkausmateriaalit!

Ota yhteyttä ja kysy lisää varastointipalveluistamme