Talvikunnossapito

Talven tullessa tiet ja pihat muuttuvat taas petollisen liukkaiksi. Lumenauraus, kuljetus ja hiekoituspalvelu auttaa jalankulkijoita ja pyöräilijöitä pysymään pystyssä ja tekee myös autoteistä turvallisempia.

Talvea, lumea ja liukkautta ei pääse pakoon. Plussakeleillä sataa märkää, joka muuttuu pakastuessaan kiiltäväksi jääkerrokseksi pihoille ja teiden pinnoille. Lumen tuprutessa pihoille ja teille, saattaa kertyä monen kymmenen senttimetrin korkuinen hanki, puhumattakaan katoille kertyvästä lumipeitteestä. Meiltä löytyy ratkaisuja talven tuomiin haasteisiin – pääset niiden avulla liikkumaan turvallisesti paikasta toiseen.

Pihojen ja teiden lumenauraustyöt

Korkea hanki pihoilla hankaloittaa ajamista ja voi jopa tehdä sen mahdottomaksi. Me auraamme lumet pois niin pienemmiltä kuin isommiltakin alueilta. Aurattavia paikkoja voivat olla muun muassa isot parkkipaikat, terminaalialueet, kuten linja-autoterminaalit, varastoalueet, kiinteistöt, taloyhtiöiden ahtaat sisäpihat ja puistoalueet. Kuormaamme sekä kuljetamme lumet lumenkaatopaikoille. Lisäksi auraamme valtaväyliä.

Hiekoitussepeli lisäämään turvallisuutta

Liukkaat pihat ovat erittäin vaarallisia. Suomessa naisten ja miesten yleisin kuolemaan johtanut tapaturma liittyy kaatumiseen. Kaatumiset ja putoamiset aiheuttivat Suomessa vuonna 2013 yli 1 100 ihmisen kuoleman. Tämä on lähes puolet kaikista tapaturmakuolemista. Pihojen hiekoituksesta tulee pitää hyvää huolta, jotta vältytään vahingoilta. Meidän kauttamme saat hiekoituspalvelua tai hiekoitussiilot hiekkoineen.

Pyydä tarjous numerosta:
09 – 777 87 300  tai sähköpostilla:
rakennusmyynti@helsinginktk.fi

Henkilövoimin tehdyt lumityöt ja jääkenttien jäädytykset

Kaikkia lumitöitä ei voi tehdä koneiden avulla, vaan joskus on otettava lumikola tai harja käteen. Myös lumien pudottaminen katoilta on talvisin välttämätöntä. Itsestään katoilta putoileva lumi ja jääpuikot voivat aiheuttaa kohtalokkaitakin henkilövahinkoja. Tämä on kiinteistön omistajan vastuulla!

Hoidamme myös jääkenttien jäädyttämisen.Yhden keskikokoisen luistelukentän jäädyttämiseen kuluu noin 120 kuutiota vettä. Kentän jäädyttäminen kestää ideaalisessa säässä noin viikon verran. Ihannekeli jäädyttämiseen on 5–10 astetta pakkasta. Jos pakkasta on liikaa, niin jään pinta menee rikki.

Talvikunnossapidosta huolehtivilla tekijöillämme on vuosikymmenten kokemus alalta. Heidän tehtävänsä on mahdollistaa se, että tiet ja pihat ovat sellaisessa kunnossa, että niissä on turvallista liikkua. Monipuolinen kalustomme antaa mahdollisuuden hoitaa erikokoisia aurausurakoita. Meiltä löytyy suurikokoisia pyöräkoneita isoille varastoalueille, mutta myös pienempiä koneita, jotka mahtuvat liikkumaan ahtailla sisäpihoilla.