Kierrätys on kova juttu!

Kierrätys on lisääntynyt viime aikoina merkittävästi. Oikein suunnitellulla jätehuollolla saadaan kierrätettyä mahdollisimman paljon jätettä. Monia jätteitä voidaan käyttää uudelleen ja samalla säästää ympäristöä.

Yrityksen velvollisuuksiin kuuluu huolehtia sen toiminnan seurauksina syntyvistä jätteistä. Velvollisuuksiin kuuluu tunnistaa, lajitella, varastoida jätteet tarpeen mukaan ja toimittaa ne asianmukaisesti niille kuuluvaan vastaanottopaikkaan. Koko yrityksen jätehuollon hoitaminen vaatii tietotaitoa ja resursseja. Useimmiten yrityksen ei kannata hoitaa jätehuoltoaan itse, vaan se kannattaa ulkoistaa.

Teemme erinomaista yhteistyötä merkittävien jätteiden vastaanottotoimijoiden kanssa, mikä takaa toimintamme vastuullisuuden, läpinäkyvyyden ja lainmukaisuuden. Hoidamme jätteen kierrätyksen puolestasi. Teemme yrityksellesi kustannustehokkaan suunnitelman jätteiden hoidosta. Suunnitelmamme avulla pyrimme tehostamaan käyttökelpoisten jätteiden kierrätystä lajitteluvaiheessa. Tällä tavoin minimoimme kaatopaikalle vietävien jätteiden määrän.

Voimme vuokrata tai myydä erilaisia välineitä jakeiden ja jätteiden keräämistä varten. Näitä ovat esimerkiksi erikokoiset keräilyastiat, kippikontit, etukuormaussäiliöt, rullakot sekä suursäkit. Tarjoamme mielellämme yrityksellesi myös ympäristöraportoinnin veloituksetta.

Kierrätys ja hyvin hoidettu jätehuolto ovat sinunkin yrityksellesi kannattava sijoitus!

Ympäristö & Helsingin KTK

Helsingin KTK:lle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Helsingin KTK tunnistaa palvelujensa ja tuotteensa vaikutukset ympäristöön ja sitoutuu osaltaan jatkuvasti parantamaan ympäristösuojelu tasoaan. Olemme sitoutuneet noudattamaan ympäristövelvoitteemme ja huolehtimaan niiden täyttymisestä. Olemme sitoutuneet edistämään henkilöstömme ja liikennöitsijöidemme ympäristötietoisuutta.

Haluatko tietää lisää jätehuoltoon liittyvistä asioista.

Soita, niin jutellaan lisää:  09 777 87 300