Lisäpalvelut

Helsingin KTK tarjoaa ydinkuljetuspalveluiden lisäksi paljon erilaisia oheis- ja erikoiskuljetuspalveluita. Tällä tavoin pystymme vastaamaan asiakkaidemme kaikkiin logistisiin tarpeisiin.

Erikoiskuljetus- ja oheispalvelut

Kaikki kuljetustarpeet eivät ole aina yksinkertaisia, eivätkä ne tule aina ”kello kaulassa”. Vaihtelevat tilanteet ovat meille arkipäivää ja siksi kuljetustoimistomme palvelunumero: 09 777 87 300 auttaa aina löytämään ratkaisun myös nopeisiin ja yllättäviin asiakastarpeisiin. Laajan kuljetuskapasiteetin ansiosta voimme vastata jokaiseen kuljetuspyyntöön lyhyellä varoitusajalla ja oikeanlaisella kalustolla. Hoidamme myös yksittäiset kuljetustarpeet – vain puhelinsoitto tai yhteydenotto sähköpostilla riittää.

Erilaiset vaihtolavat

Meiltä saat tarpeeseesi sopivan vaihtolavan nopealla toimituksella. Vaihtolavapalvelumme ovat suunnattu sekä kuluttajille että yrityksille. Ajojärjestelytoimistostamme voit kysyä lisätietoja ja antaa ohjeistuksen siitä mihin osoitteeseen tilaamasi vaihtolava voidaan toimittaa ja millaiseen käyttöön se tulee.

Tilaa lava sähköpostitse tai numerosta:

09 777 87 300.

Vaihtolavat ovat hurjan monikäyttöisiä – lue aiheeseen liittyvää lisätietoa!

Ympäristön- ja kiinteistönhoito

Hoidamme kaikki kiinteistön ja pihojen huoltoon liittyvät palvelut, niin kesällä kuin talvellakin.

Kysy lisää ympäristön- ja kiinteistönhoidosta numerosta:

09 777 87 300

Kierrätyspalvelut ja jätehuolto

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa kierrätyspalvelua kaikkeen kierrätykseen ja jätehuoltoon. Meillä on laaja kokemus ja erinomaiset yhteistyöverkostot! Kysy lisää kierrätys- ja jätehuoltopalveluistamme numerosta: 
09 777 87 300.

Erikoiskuljetukset- ja nostopalvelut

Korkeiden, leveiden, pitkien tai painavien tuotteiden nostot, haalaukset ja kuljetukset. On sitten kyseessä lomamökki tai vaikkapa trimaraani – me nostamme kaiken!

Tilaa tai kysy erikoiskuljetuksista tai nostopalveluistamme numerosta: 09 777 87 300

Hinauspalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme hinauspalvelua, jolla pyritään saamaan asiakkaan matka jatkumaan mahdollisimman pian. Tehtävät hoidetaan aina tehokkaasti ammattitaidolla, mahdollisuuksien mukaan tienpäällä.

Normaalin hinauspalvelun lisäksi tarjoamme muitakin palveluita: käynnistyspalvelut, renkaanvaihdot, akunvaihdot, polttoainekuljetukset sekä palvelusta saat apua avainten jäädessä autoon. Iso osa palveluista pystytään tarjoamaan tienpäällä, näin takaamme asiakkaalle mahdollisuuden jatkaa matkaa saman tien. 

Hinauspalvelumme 24/7 päivystävä puhelinnumero on 

09 777 87 333.

Viherrakentaminen

Meiltä löydät myös viherrakentamisen palvelut! Voit tilata meiltä kuljetuspalveluna pihaasi multaa tai erilaisia hiekkoja turvahiekasta hiekkalaatikkohiekkaan. Tarjoamme yksittäiset kuormat tarpeen mukaan lavoittain, yhdistelmäkuormittain tai säkkituotteina. Myymme säkkitavarana myös kuoriketta, sepeliä, seulapääkiviä ja koristehiekkaa.

Voit tilata meiltä myös pihankunnostukset ja erilaisten pihapäällysteiden levitykset kourakauhalla tai työkoneilla, kohteen vaatimukset huomioiden. 

Tilaa tai kysy viherrakentamiseen liittyvistä asioista numerosta: 

09 777 87 300.

Penkkariajot

Helsingin KTK on toiminut jo vuosikymmeniä penkkariajoissa!

Varaa heti penkkari-auto luokallesi
numerosta: 09 777 87 300

Lavettikuljetukset

Säästät aikaa ja kustannuksia siirtämällä hitaasti liikkuvat, tyhjät työkoneet lavettikuljetuksella seuraavalle työmaalle. Lavettikuljetuksella siirrämme melkein mitä tahansa isoa, raskasta tai leveää mm. työkoneet sekä –laitteet ja veneet tehokkaasti ja nopealla aikataululla. Suoritamme kaikki kuljetukset ammattitaidolla laadusta tinkimättä.

Hoidamme lavettikuljetukset myös kansainvälisesti. 

Kysy lisää kuljetustoimistostamme 09 777 87 300 tai sähköpostitse ajojarjestely@helsinginktk.fi