Kuljetusalalla riittää työpaikkoja!

Kuljetusalan työpaikkoja riittää innokkaille ja ahkerille tekijöille – taantumasta huolimatta. Ala työllistää noin 70 000 henkilöä ja alalle kaivataan jopa 3 000 uutta työntekijää joka vuosi. Suurin osa kuljetusalan yrityksistä on pieniä, alle kymmenen henkilön yrityksiä. Haastattelimme viittä meillä toimivaa liikennöitsijää, jotka muistelivat uraansa Helsingin KTK:n liikennöitsijöinä.

Kari Bäckroos (P & K Bäckroos) on kuulunut Helsingin KTK:n riveihin kolmenkymmenen vuoden ajan ja on viihtynyt hyvin. Hän suosittelee toimintaamme myös muille liikennöitsijöille. Bäckroosin mielestä vahvuuksiamme ovat markkinoinnin ja laskutuksen hoitaminen sekä suuri liikennöitsijämäärä, joka antaa mahdollisuudet ottaa vastaan suuriakin urakoita. Bäckroos liittyi aikoinaan palvelukseemme ajovälityspalvelun takia. Tuohon aikaan liikennöitsijöitä ei saatu autoista kiinni, sillä puhelimia ei ollut. Yhdistimme liikennöitsijät ja asiakkaat. P & K Bäckroosin osaamisalueita ovat maarakennus, vaihtolavat sekä umpikaapit.

Eero Isomäki on myös ollut tyytyväinen kuuluttuaan 10 vuotta Helsingin KTK:hon. Isomäen mielestä vahvuutemme on se, että olemme iso organisaatio, jonka vuoksi voimme hoitaa monipuolisempia ja suurempia urakoita. Hänen mielestään yhteistyömme on sujunut hyvin. Isomäki liittyi alun perin riveihimme keikkojen saannin sekä markkinoinnin takia. E. Isomäen osaamisalueena ovat jakeluautot.

Kimmo Siljama on kuulunut Helsingin KTK:hon vuodesta 1986 asti ja on viihtynyt meillä hyvin. Siljama suosittelee meitä mielellään myös muille liikennöitsijöille, sillä helpotamme autoilijoiden työntekoa hoitamalla laskutuksen ja keikkojen buukkauksen. Siljama oli aluksi kuljettajana yrityksessä, joka kuului KTK:hon. Siljama osti kyseisen yrityksen ja päätyi sitä kautta liikennöitsijäksemme. Osaamisalueena K. Siljama Oy:llä on jakeluautoilu.

Tapio Oksanen on viihtynyt hyvin Helsingin KTK:ssa vuodesta 1969 asti. Hänen mukaansa osaaminen, vastuullisuus ja ammattitaitoisuus ovat vahvuuksiamme. Keikkojen saanti sai Oksasen liittymään aikoinaan riveihimme. Hänellä on erittäin monipuolisesti kalustoa, kuten esimerkiksi vaihtokoreja, monenlaisia lavoja, vesisäiliöitä, perälautoja, nostureita kappaletavaroille sekä monitoimiperävaunuja.

Kalle Karttunen on kuulunut Helsingin KTK:hon noin 30 vuotta ja on suositellut meitä myös muille liikennöitsijöille. Karttusen mielestä KTK:hon kuuluminen on ollut mukavaa. Monipuolisuus on hänen mielestään vahvuutemme. Meiltä saa kaikki tarvittavat palvelut ja hyvät yhteistyökumppanit. Karttunen on ollut tyytyväinen yhteistyöhömme. Kuljetus Karttunen Oy:n osaamisalueeseen kuuluvat nosturit ja vaihtolavat.

Kuljetusalan työpaikat meiltä juuri sinua varten!

Me hoidamme markkinoinnin, laskutuksen ja keikkojen buukkaamisen puolestasi. Liity meihin! Voit rauhassa keskittyä kuljetuspalveluiden tuottamiseen. Meillä on tiekuljetusvakuutus, toiminnan vastuuvakuutus, taakkavastuuvakuutus ja oikeusturvavakuutus, jotka ovat myös sinun turvanasi kun olet meillä liikennöitsijänä. Hyödyt myös laajasta polttoaineverkostosta erinomaisilla sopimushinnoilla, sillä teemme yhteistyötä Teboilin kanssa. Meillä on oma huoltoasema.

Kuljettajapankin avulla turvaamme sairastumisaikasi. Ammattitaitoiset kuljettajamme pitävät toimintasi käynnissä lyhyelläkin varoitusajalla. Liikennöitsijäpalvelustamme Murkusta löydät niin kuormakirjat, laskutustiedot, polttoainehinnat, tiedotteet kuin myös koulutuskalenterin ja yhteistyökumppaneiden tarjoukset. Kauttamme saat lisäksi koulutuksia tarpeidesi mukaan.

Ilman kuljettajia Suomi ei tule toimeen – kuljettajat pitävät palvelut ja yhteiskunnan pystyssä. Tule liikennöitsijäksemme!

Lisätietoja saat numerosta: 09 777 871

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.