Kestävät ja edulliset muuttolaatikot jokaiseen muuttoon

Onko sinulla muutto edessä? Nouda muuttolaatikot itse tai tilaa ne kotiisi!

Monet käyttävät muutoissaan perinteisiä pahvisia laatikoita, mutta yhä useammat vuokraavat muutossa tarvitsemansa laatikot. Vuokrattavat muuttolaatikot ovat usein muovisia ja hyvin kestäviä – ne eivät siis mene lyttyyn, eivätkä halkea pohjasta niin kuin monet pahviset laatikot. On myös olemassa erikseen muuttamista varten suunniteltuja pahvilaatikkoja, jotka ovat paljon perinteisiä pahvilaatikoita paksumpia.

Helsingin KTK:lta löydät kaikki muuttoosi tarvittavat laatikot ja pakkaustarvikkeet. Kätevän laatikkolaskurin avulla voit helposti laskea ja vuokata oikean määrän laatikoita. Kokosimme myös sivun loppuun vinkkejä joiden avulla voit valmistautua muuttoon. 

 

Edullinen hinta!

0,15€/päivä

Siirry laatikkolaskuriin

Laatikkolaskuri

Nouto


Palautus

Muuttolaatikoiden määrä

20 kpl

Toimitus ja poisnoutopalvelu maanantaista perjantaihin / viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Kuinka monta laatikkoa tarvitsen?

Muuttolaatikoiden tarjouspyyntö

Muuttolaatikot kpl

Vuokra-aika päivääTarjouspyyntö lähetetty!

Muuttolaatikoiden tarjouspyyntö on lähetetty onnistuneesti ja saat meiltä vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiin seuraavan kolmen arkipäivän sisään. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tai huomasit, että olet syöttänyt virheellisen sähköpostiosoitteen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Vuokralaatikot

KTK-muuttolaatikko, muovinen (64 x 43 x 31 cm)

Tähän laatikkoon voi pakata kodin irtaimiston kätevästi ja helposti. Muuttolaatikko kestää painaviakin tavaroita ja ei painu lommoille tai lyttyyn. Muoviset muuttolaatikot voi pinota helposti päällekkäin ja kuljettaa nokkakärryissä. Tämä on ehdottomasti suosituin muuttolaatikkotuotteemme! Puhdistamme laatikot käytön jälkeen harjaamalla ne puhtaaksi.


Pakkaustuotteet

Pakkauspaperi 5kg (50 x 70 cm)

Valkoisella pakkauspaperilla saat pehmustettua pakkaamiasi laatikoita ja tavaroita, jolloin säästytään niiden rikkoutumiselta ja mielipahalta. Valkoinen pakkauspaperi toimii paremmin kuin sanomalehtipaperi, joka värjää sekä koriste-esineet että kädet. Viiden kilon laatikosta riittää runsas määrä paperia pehmustustarpeisiin.

Pakkausteippi, ruskea

Tämä perinteinen muuttoteippi auttaa sinua sinetöimään muuttolaatikkosi sisällön, kun olet pakannut sen valmiiksi. Suositelemme teippikoneen käyttöä, sillä sen avulla saa nopeaa ja siistiä jälkeä.

Maalarinteippi

Maalarinteipillä saat kätevästi esimerkiksi kaappien ovet suljettua kuljetuksen ajaksi, eikä se aiheuta vahinkoa huonekaluillesi. Maalarinteipillä saat myös teipattua aaltopahvia lattialle, jossa kuljetaan likaisilla kengillä kuljetusten välillä.

Käsikiristekalvo

Käsikiristekalvon avulla saat suojattua huonekalujasi. Pystyt myös sulkemaan sillä kuljetuksen ajaksi lipastojen laatikot ja kaappien ovet.

  

Voimakuplamuovi 10 m (leveys 120 cm)

Tämä perinteistä kuplamuovia jykevämpi versio mahdollistaa esimerkiksi taulujen, lasilevyjen ja näyttöjen pakkaamisen. Leveä voimakuplamuovi on korvaamaton apu muuton keskellä!

Aaltopahvi 10 m (leveys 100 cm)

Tämä on jokaisen muuton vakiovieras, eikä syyttä! Aaltopahvin avulla päällystät lattiat, jotta muutto ei pääse niitä pilaamaan. Voit myös päällystää sillä huonekaluja ja käyttää muuttolaatikoiden täytteenä. Monet säästävät aaltopahvia varastossaan vielä tulevaisuudenkin varalle, jos vaikkapa remonttikärpänen pääsisi puraisemaan.

Nokkakärryt

Kannatko muuttolaatikot käsin? Ei kannata! Vuokraa meiltä nokkakärryt, niin pinoat useammankin laatikon päällekkäin ja säästät samalla aikaasi ja selkääsi venähdyksiltä.

Vinkkejä muuttoa varten

 • + Lue lisää

  Muuttolaatikoiden määrä

  Joka kerta kun muutto on edessä ja pitäisi pakata kodin tavarat uutta asuntoa varten, muuttolaatikoiden määrän tarve yllättää muuttajan. Yleisesti ottaen, oikea muuttolaatikoiden määrä on yksi muuttolaatikko per asuinneliö. Mikäli siis asunnossasi on sata neliötä, niin kolmekymmentä laatikkoa on aivan liian pieni määrä, vaikka se tuntuisikin sinusta isolta. Mikäli asut yksiössä tai kaksiossa, niin muuttolaatikoita kannattaa varata 20 ja 50 kappaleen väliltä. Kolmiossa tai neliössä asuvan kannattaa varata muuttolaatikoita 40 ja 80 kappaleen väliltä. Hyvin isossa, yli viiden huoneen kokoisessa asunnossa asuva henkilö, saa taas varautua yli 80 muuttolaatikon hankkimiseen!

  Useat tavarat pitää pakata todella hyvin, jolloin niiden koko suurenee huomattavasti, eikä laatikkoon loppujen lopuksi enää mahdukaan niin paljoa kuin voisi luulla. Kirjat voi pakata tilan kannalta tehokkaasti laatikoihin, mutta tavaroiden kanssa tilanne voikin olla jo ihan toinen. Muuttolaatikoita ei kannata laittaa ihan täyteen. Pakkaa laatikko siis vain sen kantokahva-aukkoon asti, äläkä pino valmiita laatikoita liian montaa päällekkäin, vaan maksimissaan neljä. Pinon päällimmäinen laatikko ei saa olla poikkeus muiden pinossa olevien laatikoiden kesken, sillä siitä voi kallistuessaan pudota tavaroita.

 • + Lue lisää

  Mistä muuttolaatikot kannattaa hankkia?

  Oletko miettinyt, haluatko käyttää muutossasi pahvisia vai muovisia laatikoita? Kun olet tehnyt päätöksen edellä mainitusta asiasta, niin voit alkaa suunnitella aikataulua. Jos päätät ottaa käyttöösi muoviset muuttolaatikot, niin varaa ne käyttöösi tarpeeksi moneksi päiväksi. Arki on monesti sen verran kiireistä, että harva pystyy kokoamaan ja pakkaamaan kaikki tavaransa laatikoihin parissa päivässä. Pakkaamiselle kannattaa siis varata oma aikansa.

  Mikäli päätät käyttää muutossasi pahvilaatikkoja, niin kiinnitäthän tarkkaa huomiota pahvilaatikon laatuun. Vahvat muuttoa varten suunnitellut pahviset muuttolaatikot kestävät vaikka mitä, mutta mikäli päätät käyttää tavallisia pahvilaatikoita, niin muista teipata eteenkin niiden pohja huolella, jotta se ei ratkea niin helposti.

  Me toimitamme muuttolaatikoita muuttajille pientä toimitusmaksua vastaan. Laatikoista peritään päivävuokra. Mikäli haluat olla mahdollisimman omatoiminen, muuttolaatikoita saa tulla myös itse noutamaan – ihan niin kuin itse haluat! Muuttolaatikoita voi myös haluttaessaan ostaa; esimerkiksi tavallisia pahvisia laatikoita emme vuokraa lainkaan, vaan niitä toimitetaan muuttopalvelumme yhteydessä tai myydään erikseen.

  Mikäli päätät ottaa käyttöösi perinteiset pahviset laatikot, niitä kannattaa käydä kyselemässä vaikkapa ruokakaupoista. Muista olla liikenteessä tarpeeksi ajoissa ja käy samalla useampi kauppa läpi. 

 • + Lue lisää

  Pakkaa kotisi irtaimisto oikealla tavalla

  Kun olet hankkinut itsellesi oikean määrän muuttolaatikoita, niin voit alkaa kokoamaan tavaroitasi niihin. Lajittele tavarat eri kategorioihin. Vaatteet, käyttötavarat ja elektroniikkalaitteet sijoitetaan omiin laatikkoihinsa. Loogisesti pakkaamalla saat tavarat purettua helpommin ja ne löytävät paikkansa nopeammin. Kun pakkaat vaatteitasi, kokeile niiden rullaamista laskostamisen sijaan – tämä tapa vie vähemmän tilaa. Elektroniikkalaitteita pakatessasi, rullaa niiden johdot esimerkiksi tyhjän vessapaperirullan sisään, sillä muuten laatikoissa olevat laitteet saattavat mennä melkoiseen solmuun.

  Pakkaa lasiesineet pakkauspaperiin tai kuplamuoviin. Meillä on saatavissa laatikoita, joihin saa asennettua erillisiä pahvisia lasilokerikkoja. Tällä tavoin laatikkoon mahtuu peräti sata normaalikokoista lasia, joiden korkeus voi olla vaikkapa 15 senttimetriä. Sanomalehteen ei kannata pakata muuttotavaroita. Tämä johtuu siitä, että sanomalehti värjää sekä esineet että kädet.

  Kun pakkaat huonekalut kuljetettavaksi, niin suojaa niiden terävimmät kulmat ja arat pinnat kolhuilta. Kiinnitä myös huomiota avoinaisiin lipastolaatikoihin, sillä ne voivat aiheuttaa vahinkoa tai mennä rikki kuljetuksen aikana. Ole erityisen huolellinen taulujen ja koriste- esineiden kanssa. Huonosti pakatun taulun kehykset voivat mennä rikki muuttokuljetuksen aikana, puhumattakaan siitä, että taidekangas menee rikki.

  Kun muutto alkaa, kiinnitä erityistä huomiota myös vallitseviin sääolosuhteisiin. Porottaako aurinko? Sataako vettä, vai onko todella kylmä? Monet tavarat ja laatikot toki kestävät säätä, mutta suojaa herkimmät kosteudelta, kylmyydeltä tai kuumuudelta. Ole tarkka myös kukkien kanssa, sillä monet kasvit reagoivat jo pelkkään vetoisuuteen ja ne pitääkin suojata kylmällä säällä erityisen hyvin.

   

   

 • + Lue lisää

  Erikoisemmat muuttolaatikot

  Muuttolaatikko koetaan usein muoviseksi tai pahviseksi kuution tai suorakaiteen muotoiseksi kopperoksi. Meiltä löydät myös hieman erikoisempia muuttolaatikoita, joihin saat kiinnitettyä jopa vaatetangon, jolla voit kuljettaa vaatteita henkareissa. Taulutelkkari tai iso taidemaalaus sopii helposti sitä varten suunniteltuun pahvilaatikkoomme, eikä sinun tarvitse murehtia taulukankaan vahingoittumista tai telkkarin särkymistä.

  Toivotamme sinulle voimia muuttoon ja eteenkin laatikoiden pakkaamiseen! Mikäli kaipaat muita muuttoon liittyviä vinkkejä, niin muuttajan muistilista on sinulle oiva apu.

   

   

 • + Lue lisää

  Muuttolaatikoiden toimitusehdot kuluttajille

  Asiakas voi noutaa ja palauttaa laatikot osoitteessa: Kankiraudantie 1, 00700 Helsinki arkisin klo 8-16. Tilaus/varaus pitää tehdä viimeistään 1 päivä ennen laatikoiden hakua.

  1. Muuttolaatikoiden päivävuokra on 0,09 € / kpl / päivä (sis. alv 24 %).

  2. Laatikoiden toimitus- ja noutomaksu on 19 € / käyntikerta Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen alueella. Toimitus- ja noutopäivät: MA ja PE. Muina arkipäivinä: 48 € / tunti. Max. 100 ltk. Suuremmat määrät tuntiveloituksella. Viikonloppuisin ei toimituksia/noutoja. Muut alueet toimitamme ja noudamme tuntityönä 48 € / tunti.

  3. Toimitukset ja noudot tapahtuvat päivän aikana työajan puitteissa. Jos asiakas haluaa tarkan kellonajan toimitukselle tai noudolle, veloitetaan se tuntiveloituksella 48 € / tunti.

  4. Kadonneen / käyttökelvottomaksi rikkoutuneen tai tuhoutuneen muuttolaatikon hinta 20 € / laatikko (sis. alv 24 %).

  5. Muuttolaatikoiden veloitus laskulla vuokran jälkeen jokaiselta alkavalta päivältä. Ensimmäinen vuokrapäivä on laatikoiden haltuunottopäivä ja viimeinen vuokrapäivä on palautuspäivä.

  6. Ei käteismaksua --> jokaiselta asiakkaalta tarkastetaan luottotiedot ennen vuokrasopimusta.

 •  

   

     

  jakelu-contact-sqr@2x.png

  + Katso myös

  Muuttopalvelut

  muutto-logistiikka-sqr@2x.png

  + Katso myös

  Ulkomaanmuutot

  Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.