Muuttoauto kuljettaa tavarasi uuteen kotiin

Älä tuskaile yksin muuton kanssa: tilaa meiltä muuttoauto ja kuljettaja! Hoidamme kaikenkokoiset muutot vankalla ammattitaidolla.

Muuttamisessa riittää hommaa vaikka kuinka paljon: aluksi tavarat pitää pakata, sitten kuljettaa uuteen asuntoon ja sen jälkeen vielä asetella ne uusiin paikkoihin. Huonekaluja pitää koota ja kodinkoneita asentaa paikoilleen. Usein vaatteet rypistyvät kuljetuksen aikana ja muuton jälkeen odottaa suuri silitysoperaatio. Omatoimimuuttaminen on raskasta. Muuton saa toki hoidettua kokonaan itse, mutta muuttopalvelua käyttämällä se sujuu huomattavasti helpommin.

Me voimme tarjota ammattitaitoista muuttopalvelua isoon tai pieneen muuttoon. Helsingin KTK:lla on vuosien kokemus muuttojen tekemisestä. Meillä on ammattitaitoiset kuljettajat, jokaiseen tarpeeseen sopivat muuttoautot, ahkerat muuttomiehet sekä asianmukaiset vakuutukset.

Muuttopalvelun hyvänä puolena on myös, ettei sinun ei tarvitse huolehtia muuttokuorman kanssa ajamisesta huonollakaan säällä. Kuljettajamme ovat alansa osaajia – heiltä sujuu muuttoauton peruuttaminen ahtaille sisäpihoille kuin luonnostaan, eikä sormi mene suuhun siinäkään vaiheessa, kun hissittömän talon ylimpään kerrokseen pitäisi kuljettaa 60 muuttolaatikkoa.

Mikäli kuitenkin hoidat muuton omatoimisesti, saat kauttamme muuttolaatikot sekä pakkausmateriaalit. Meiltä löytyy pakkausmateriaaleja pahvilaatikoista kuplamuoveihin. Vaatteiden kuljetukseen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä esimerkiksi monet bleiserit ja villakangastakit eivät kestä rypistymistä. Meillä on vaatetangollisia muuttolaatikoita, joihin vaatteet saadaan ripustettua muuton ajaksi, eivätkä ne pääse rypistymään. Saamme myös taulutelevisiot ja taulut kuljetettua turvallisesti perille, sillä myös niitä varten on suunniteltu omanlaisensa kuljetuslaatikot. Mikäli et pääse noutamaan muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita meiltä, voimme kuljettaa ne luoksesi sovituksi aikaa.

Tilaa muuttoauto kuljettajineen ajojärjestelystä  (09) 777 87 300 tai [email protected]

Askarruttaako muuttosi hinta?

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.