Lämpösäädellyt kuljetukset

Jo yli 70 vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme monipuolisilla kuljetuspalveluilla. Toimimme ympäri vuoden jokaisena vuorokauden hetkenä ja kuljetamme kaikkea kappaletavaroista lämpösäädeltyihin elintarvikekuljetuksiin.

Kenelle tarjoamamme lämpösäädellyt kuljetukset sopivat?

Asiakkainamme on muun muassa elintarvike-  ja vähittäiskaupan yrityksiä, sekä julkisen sektorin toimijoita, jotka tarvitsevat luotettavia, täsmällisiä ja lämpötilasäädeltyjä kuljetuksia. Yli 70% pääkaupunkiseudun elintarviketoimittajista on asiakkaitamme. Toimitamme ruokakauppoihin joka viikko muun muassa 1500 kiloa kalaa, 20 000 litraa virvoitusjuomia ja puoli miljoonaa leipäpakettia. Meiltä onnistuvat säännölliset tai satunnaiset kuljetukset: yksittäisten pakettien jakelusta säännölliseen päivittäiseen pakettien jakeluun. Lastaus- ja purkupaikkojen määrällä ei ole väliä, sillä meillä on mahdollisuus noutaa tavaroita monesta eri paikasta ja jakaa niitä moneen paikkaan!

Minkälaisella aikataululla toimimme?

Liikennöitsijämme työskentelevät vuoden jokaisena päivänä ja jokaisena vuorokauden hetkenä. Kaikki kuljetuksemme ovat tehokkaasti optimoituja, sillä meillä on käytössämme erittäin ammattitaitoinen ajojärjestely.

 

Minkälainen kalusto meillä on?

Meillä toimivat 300 liikennöitsijää ja 600 ajoneuvoa takaavat mahdollisuuden hoitaa niin pienet kuin isotkin urakat – vuorokauden ympäri! Toteutamme vuorokaudessa jopa yli 10 000 kuljetustapahtumaa asiakkaidemme vaativiin tarpeisiin.

Miksi kannattaa valita meidät?

Toimintamme tukena ovat osaava ja ammattitaitoinen ajojärjestely, tehokas reittisuunnittelu ja logistiikan koordinointi. Meillä on yli 70 vuoden kokemus kuljettamisesta. Me aikataulutamme kuljetuksesi, optimoimme ja parannamme yrityksesi logistisia toimintoja ja kustannustehokkuutta.

Miten tavoitat meidät parhaiten?

Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostitse tai numerosta: 09 777 87 300. Jos odotit oikeaa hetkeä tehostaa logistiikkaasi – se hetki on nyt!

 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.