Laitetaan yrityksesi jätehuolto kuntoon!

Jätehuolto on yhteiskunnan peruspalvelu, joka vaikuttaa elinympäristöömme ja terveyteemme.

Yhteiskunnan tulee noudattaa kunnallisia jätehuoltomääräyksiä jätteiden käsittelyssä ja keräyksessä. Jätehuoltoon tulee panostaa, jotta voimme ehkäistä ilmastonmuutosta mahdollisimman tehokkaasti. Yrityksen tulee huolehtia oman toimintansa seurauksena syntyvistä jätteistä sekä jakeista. Niistä huolehtiminen pitää sisällään niiden tunnistamisen ja lajittelun sekä mahdollisen varastoinnin ja toimittamisen loppusijoitukseen. Jätehuollon hoitaminen vaatii jäteasioiden asiantuntemusta. Yrityksesi voi ulkoistaa jätehuollon – me voimme hoitaa sen luotettavasti!

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ja liikennöitsijöidemme ansiosta voimme hoitaa yrityksesi jätehuollon luontevasti

Pitkän kokemuksemme ansiosta jätehuoltoasiat ovat meille tuttuja ja meiltä löytyy osaamista. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme käsittelylaitoksia, jotka ovat uskottavia toimijoita ja jotka toimivat lakien ja säännösten mukaisesti.

Suunnittelemme yrityksesi jätehuollon mahdollisimman tehokkaaksi. Neuvomme sinua, mihin mikäkin jäte ja jae kuuluu sijoittaa. Meiltä saat välineet jätteiden sekä jakeiden keräämistä varten.
Yrityksesi saa meiltä raportoinnin, joka pitää sisällään eri jakeiden kilomäärät, tyhjennyskerrat sekä käsittelylaitokset, jonne jakeet viedään. Meiltä saat lisäksi lajittelukyltit ja tarrat lajitteluohjeineen.

Vahvuutenamme ovat nopeat vasteajat ja hyvä palvelu. Laadukasta toimintaamme kuvaavat ISO 14001 ja ISO 9001 laatu- ja ympäristösertifikaatit. Kuulumme myös Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit -verkostoon.

Haluatko kuulla lisää jätehuoltopalveluistamme?

Soita numeroon: 09 777 87 300 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

 

 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.