Takaisin blogin etusivulle

Yhteistyökumppanimme FC Haka pelaa vahvaa kautta, ja nousee Veikkausliigaan!

Helsingin KTK Oy tekee yhteistyötä eri urheiluseurojen kanssa niin juniori- kuin edustuspuolellakin. Olimme kesällä mukana Hesa Cupissa FC Konnun -06-ikäluokan joukkueen kanssa, josta julkaisimmekin Facebookissa hieman juttua. Olemme mukana myös perinteikkään Valkeakoskelaisen jalkapalloseuran FC Hakan tukemisessa. Haka on tuttu lähes jokaiselle Suomalaiselle, seurasi jalkapalloa tai ei.

Muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen, Haka marssii vahvasti kohti Suomifutiksen kirkkaimpia parrasvaloja, minne se kuuluu jo pelkästään vahvojen perinteidensä myötä.

Hakan vahvasti johdettu organisaatio, hyvällä valmennuksella ja pelaajilla kasassa oleva edustusjoukkue, on jättänyt sarjassa muut katselemaan perävaloja.

Helsingin KTK:n kotikenttä sijaitsee Pääkaupunkiseudulla, mutta meillä on toimintaa myös Hämeessä, ja tulevaisuudessa sinne haetaan entistä vahvempaa jalansijaa.

Valkeakosken Hakan ja Helsingin KTK:n yhteistyö tuo molemmille näkyvyyttä, ja kantaa tulevaisuudessa varmasti muutenkin hedelmää molemmin puolin.

"Olemme perinteikäs ja tunnettu kuljetuspalveluja tarjoava organisaatio, ja Haka lähes meidän peilikuva jalkapallon puolelta, joten yhteistyö on ollut helppoa ja antoisaa." sanoo Helsingin KTK Oy:n Toimitusjohtaja Jyrki Lindroos, joka on itsekin jalkapallomiehiä viimeisen päälle.

Onnittelemme koko FC Hakan joukkuetta liiganoususta!

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.