Takaisin blogin etusivulle

Viisi hyvää syytä tilata talkoolava

Nyt jos koska on oikea aika tilata talkoolava! Syksy on jo pitkällä, mutta vielä on hyvin aikaa pitää syystalkoot. Meillä on käynnissä tällä hetkellä talkoolavakampanja, josta on vaikea kieltäytyä.

Talkoolava viherjätteelle 496 € (sis. alv. 24%)                               Talkoolava sekajätteelle  598 € (sis. alv. 24%)

Talkoolavan voit tilata numerosta: 09 777 87 300 tai sähköpostitse: [email protected]

Hinnat sisältävät kuljetukset (maksimissaan 50 km Helsingin keskustasta), jätemaksut ja talkoolavan kolmeksi vuorokaudeksi.

1. Pääset romuista eroon

Nurkat ja ullakot vetävät erilaisia romuja puoleensa. Nyt on hyvä aika päästä niistä vihdoin eroon! Nykyään ajatellaan, että mitä vähemmän tavaraa niin sen parempi. Moni tuntee itsensä uupuneeksi suuren tavaramäärän keskellä. Kun kaikki turha materia on saatu kasattua pois, huomaat että koti on helpompi pitää puhtaana ja tunnet olosi energiseksi.

2. Yhdessä on paljon hauskempaa

Naapurien tai taloyhtiön kesken on kiva pitää yhteiset talkoot. Siivoaminen on usein mukavampaa yhdessä. Nauti talkoopäivästä, työn tuloksista, saamastasi hyötyliikunnasta ja ennen kaikkea hyvästä seurasta!

3. Säästät aikaa ja vaivaa

Sinun ei tarvitse lähteä raahaamaan jokaista suurempaa tavaraa erikseen kaatopaikalle. Samalla säästät myös rahaa, kun sinun ei tarvitse huolehtia muun muassa jätemaksuista. Talkoolavan kulut voidaan jakaa talkooporukan kesken.

4. Teet ekologisen valinnan, sillä jätteet kuljetetaan sinne minne ne kuuluvat

Viemme jätteet jätteenkäsittelylaitokseen. Siellä ne prosessoidaan ja hyötykäytetään. Tavoitteenamme on minimoida toiminnastamme aiheutuvat ympäristöhaitat. Laadukasta ja ympäristötietoista toimintaamme kuvaavat jo usean vuoden voimassa olleet ISO 14001- ja ISO 9001 -laatusertifikaatit sekä tänä vuonna solmittu jäsenyys Ilmastokumppanit-verkostossa.

5. Lehdet ovat juuri pudonneet puista

Pihat tulvivat tällä hetkellä puista pudonneita lehtiä ja ne pitäisi kerätä pois ennen lumen tuloa. Pihat näyttävät keväällä siistimmiltä, kun lehdet on siivottu pois pihoilta jo syksyllä.

Mikäli pohdit, mitä hyödyllistä voisit tehdä viikonloppuna, niin talkoolavan täyttäminen on oiva ratkaisu. Tilaa talkoolava meiltä ja toimitamme sen muutaman päivän sisällä.

Talkoolavan voit tilata numerosta: 09 777 87 300 tai sähköpostitse: [email protected]Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.