Takaisin blogin etusivulle

Onko rakkaalla isällä jo kaikki mahdolliset kaupasta löytyvät lahjat?

Maailman paras isä -muki, taskumatti, flanellipyjama, Ilkka Remeksen ja Arto Paasilinnan kirjat? Mitähän muuta se isä voisi kaivata..

Mikäli sitä tavaraa tuntuu olevan jo liikaakin, niin miltä kuulostaa pihalle kuljetettava vaihtolava? Takuulla se olisi ainakin erilainen lahja. Siitä hyötyvät muutkin ja siksi kustannuksia voi jakaa vaikka naapureiden kesken!

Talkoolavaan voi kuljettaa kaikki takavuosien roinat, rikkinäiset kodinkoneet, käyttökelvottomat autonrenkaat, rautaromun ja hyödyttömät tavarat. Erilaisella roinalla on tapana kertyä nurkkiin, vintille, varastoihin ja autotalliin – voi olla, että isä päästää helpottuneen huokauksen, kun huomaa, että roinasta on mahdollisuus päästä myös eroon!

Lavan uumeniin voi kipata myös ylimääräiset syksyn lehdet ja katkenneet oksat – Voilá! Syyssiivous on valmis ja joululahjat mahtuvat vuoden lopussa talon kuistilta jopa sisätiloihin asti!

Talkoolava viherjätteelle 496 € (sis. alv. 24%)
Talkoolava sekajätteelle 594 € (sis. alv. 24%)
Hinnat sisältävät kuljetukset, jätemaksut ja talkoolavan kolmeksi vuorokaudeksi. 

Tilaa talkoolava numerosta: (09) 777 87 300 tai sähköpostitse: [email protected]

Kampanja on voimassa: 7.9–30.11.2015

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.