Takaisin blogin etusivulle

Kari Puranen on uusi maansiirron myyntipäällikkömme

Kari on 45-vuotias pitkän linjan kuljetusalan ammattilainen. Työkokemusta löytyy vuosikymmenten ajalta ratin takaa sekä hallinnolliselta puolelta.

Kari aloitti työt KTK:lla 7.1.2019, ja hän tulee vastaamaan maansiirtopuolen asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Karilla on hieman aiempaa kokemusta maansiirrosta, mutta silti uusi työtehtävä tuo mukanaan paljon uusia ja mielenkiintoisia haasteita.

Myyntijohtajamme Markku Kuuselan mukaan yksi Karin vahvuuksista on vankka kokemus kuljetusalasta niin yrittäjänä kuin muissakin tehtävissä. Kuuselan mukaan yrittäjätausta tuo kokemuksen lisäksi Karille ymmärrystä myös liikennöitsijöiden näkökulmaan, joka on elintärkeää KTK-elämässä. Henkilönä Kari on Kuuselan mukaan luotettava ja helposti lähestyttävä, mikä on luonnollisesti myyjän työssä elinehto.

Kuka on Kari Puranen?

 

Uusi myyntipäällikkömme tulee kuljetusyrittäjäperheestä, ja hän toteaakin, että dieselin savu tuli tutuksi jo kotipihan hiekkalaatikolla. Varsinainen työskentely kuljetusalalla alkoi 15-vuotiaana, kun hän opetti isänsä yrityksen uusia kuljettajia lastaamaan ja purkamaan kalkki- ja irtosementtikuormia. Koulujen ja armeijan jälkeen Kari siirtyi täysipäiväisesti perheensä yrityksen palvelukseen, ja lopulta vuonna 2007 otti vastuun yrityksen toiminnasta.

Vuonna 2016 Puranen päätti myydä yhdeksän säiliöyhdistelmän ja 11 työntekijän yrityksensä suuremmalle kilpailijalle, jääden itse vähäksi aikaa toimitusjohtajaksi. Vanhan yrityksensä jäädessä taakse, Kari siirtyi lopulta parin työkuvion kautta meille Helsingin KTK:lle!

Parhaina onnistumisen tunteina työuraltaan Kari mainitsee lähes mahdottomien työtehtävien maaliin saattamisen, asiakkaiden pysyessä tyytyväisenä. Myös vuosikymmenten mittaiset asiakassuhteet ovat lämmittäneet mieltä.

Kari odottaa uudelta työpaikaltaan hyvää yhteispeliä KTK-porukan kesken, sekä uusia kokemuksia ja haasteita, ja niiden ratkaisemista. Erityisesti Kari mainitsee odottavansa kuljetusalan yrittäjien ja palveluitamme ostavien asiakkaidemme kanssa toimimista kaikkien parhaaksi.

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.