Takaisin blogin etusivulle

Jo 70 vuoden ajan olemme palvelleet liikennöitsijöitämme ja asiakkaitamme suurella sydämellä!

Helsingin KTK:n 70-vuotisesta historiasta kertovan neliosaisen juttusarjan päätösosa.

Vuonna 1990 Helsingin KTK:lla oli 592 jäsentä ja 993 ajoneuvoa

Meistä tuli 28.6.1991 osuuskunta ja puoli vuotta sen jälkeen osakeyhtiö. Olosuhteet olivat haastavat sillä korkotaso oli korkea, omaisuusarvot olivat romahtaneet, konkursseja tehtiin paljon ja työttömyys oli laajaa. Koko Suomi eli kriisiaikaa. Vuonna 1994 käänsimme liikevaihtomme nousuun. Reilu kymmenen vuotta myöhemmin Suomi sai kokea toisen talouskriisin, joka jatkuu vielä tänäkin päivänä. Kuljetusala on kärsinyt maailman heikosta taloustilanteesta mittavasti ja se on vaikeuttanut myös omaa toimintaamme.

Olemme kuitenkin vastanneet laman tuomiin haasteisiin ja kehittäneet organisaatiotamme sekä tehostaneet myyntitoimintojamme. Toimenpiteiden ansiosta olemme luoneet pohjan entistä tehokkaampaan ja toimivampaan kokonaisuuteen, jota nyt juhlavuotenamme viedään eteenpäin entisestään.

Maailma on muuttunut 2000-luvulla nopealla tahdilla ja muun muassa digitalisoituminen ja pitkälle kehittynyt automaatio asettavat omat haasteensa liiketoiminnalle. Kuljetuksia hoitavien tahojen edellytetään pysyvän mukana tässä kehityksessä kuljettajia ja kalustoa myöten. Me olemme vastanneet tähän haasteeseen esimerkiksi kehittämällä liikennöitsijöidemme käyttöön tarkoitetun mobiilijärjestelmän, joka tehostaa muun muassa vapaan kaluston seurantaa, navigoinnin suunnittelua, asiakaslaskutusta sekä mahdollistaa myös reaaliaikaisen ja monipuolisen raportoinnin asiakkaillemme. Ruutupaperi ja kuulakärkikynä eivät siis enää kuulu nykypäivän kuljetusammattilaisen vakiovarusteisiin – ainakaan Helsingin KTK:lla!

Aloitamme 70-vuotisjuhlavuotemme hyvällä mielellä, sillä olemme kehittyneet Suomen yhdeksi monipuolisimmista logistiikka-alan yrityksistä. Pystymme mahdollistamaan asiakkaillemme kaikki logistiikan toiminnot saman katon alta ja teemme kaikkemme, jotta olisimme asiakkaidemme ja omistajiemme mielestä Suomen halutuin kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkosto!

Juhlavuotemme yhtenä kohokohtana tulee olemaan muutto uusiin toimitiloihin: meille on valmistumassa Helsingin Kivikkoon uudet viihtyisät toimitilat ja ympäristötietoisen toimintaperiaatteemme mukaan ne ovat tietenkin myös energiatehokkaat!

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.