Takaisin blogin etusivulle

Hyppy myyntijohtajan saappaisiin

39-vuotias Kemistä kotoisin oleva Markku Kuusela nimitettiin viime viikolla uudeksi myyntijohtajaksemme. Kuusela toimi aikaisemmin yrityksemme myyntipäällikkönä ja aloittaa uudessa työnkuvassaan hyvällä ja odottavalla fiiliksellä. Hän on innoissaan, että pääsee nyt toden teolla vaikuttamaan talon asioihin.

Kuusela toimi uransa alkuaikoina Kemin satamassa ahtaajana ja sai samalla myös ensi kosketuksensa kuljetus- ja logistiikka-alaan. 2000-luvun alussa hän muutti pääkaupunkiseudulle ja toimi Lainapeitteellä asennusneuvojana. Muutaman vuoden kuluttua hän muutti takaisin Kemiin ja meni töihin paperitehtaalle. Seuraavaksi tie vei Haaparantaan, jossa hän pelasi jalkapalloa Haparanda FF:ssä ja myöhemmin Kalixissa.

Haaparannasta Kuusela muutti takaisin pääkaupunkiseudulle. Hän perusti oman yrityksen, joka teki remontteja ja saneerauksia sekä hoiti erilaisia kuljetuksia. Myöhemmin hän myi yritystoimintansa ja muutti Ouluun, jossa hän meni töihin Oulun Autokuljetukselle. Hän työskenteli ensin ajojärjestelijänä ja opiskeli samalla liikenne-esimiehen erikoisammattitukinnon. Myöhemmin hän aloitti Oulun Autokuljetuksella myynnin parissa ja sen jälkeen meillä myyntipäällikönä.

Kuusela on kuusivuotiaasta asti ollut kova juoksemaan jalkapallon perässä. Futarin ura johti siihen, että Kuusela valmentaa tällä hetkellä vapaa-ajallaan FC Hongan U20-joukkuetta. Arjen henkireikänä toimii myös rakas harrastus metsästäminen.

Helsingin KTK:n myyntijohtajan pesti on Kuuselalle uusi iso haaste. Hän haluaa näyttää johtamistyössään alaisilleen hyvää esimerkkiä ja kohdella kaikkia tasapuolisesti. Työpaikan hyvä yhteishenki on valtavan iso voimavara ja sen avulla päästään todella pitkälle.

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.