Takaisin blogin etusivulle

Huoltoasemapäivän perinne jatkuu Kivikonlaidassa

Torstaina 24.8. vietettiin taas perinteistä Huoltoasemapäivää, nyt toista kertaa Kivikonlaidan toimipisteessä. Huoltoasemapäivä toimii kohtauspaikkana yhteistyökumppaneiden, liikennöitsijöiden, vierailijoiden ja Helsingin KTK:n työntekijöiden välillä.


Aamu käynnistyi kolealla syyssäällä, kun yhteistyökumppanimme tulivat valmistelemaan ständejään tapahtumaa varten. Lämpöä oli aamusta vain hitusen yli kymmenen asteen, mutta päivän mittaan saatiin sitä mitä tilattiinkin. Aurinko ja lämpö saapuivat vähitellen liikennöitsijöidemme ja vierailijoiden saapuessa Kivikonlaitaan. Ulkona viihdyttiin makkaran parissa, kun taas sisällä oli tarjolla kahvia ja munkkeja.

Volvo oli tuonut esittelyyn neljä uunituoretta rekkamalliaan ja yhden Renaultin retkeilyauton, joka herättikin suurta mielenkiintoa vierailijoiden keskuudessa. Kaikkiin autoihin oli myös tapahtuman aikana koeajomahdollisuus. Colmec toi esittelyyn monia raskaan ajoneuvon rengasmalleja, joista liikennöitsijät saivatkin tapahtuman aikana asiantuntevaa informaatiota. Sisällä esittelypisteitä oli yhteensä neljä. Niitä edustivat OP-Pohjola & A-Vakuutus, Secto Automotive, Teboil ja Image Wear.

Helsingin KTK haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita sekä vierailijoita hienosta tapahtumasta!
 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.