Takaisin blogin etusivulle

Huoltoasemapäivä huokuu yhteisöllisyyttä

Tänään vietettiin jälleen huoltoasemapäivää. Tapahtumaa ollaan järjestetty jo vuosien ajan – sillä on pitkä perinne ja vankka suosio liikennöitsijöidemme keskuudessa.

Tämä päivä oli aurinkoinen ja paikalla oli oman henkilökuntamme lisäksi paljon väkeä liikennöitsijöistä lukuisiin yhteistyökumppaneihin. Grillissä paistui pyttipannu ja juotavaa sekä pullaa oli tarjolla koko päivän. Huoltoaseman piha oli tupaten täynnä porukkaa nauttimassa mahdollisesti viimeisistä kauniista kesäpäivistä – pian koittaa jo syyskuu.

Huoltoasemapäivä järjestetään neljä kertaa vuodessa. Kaksi kertaa keväällä ja kaksi kertaa syksyllä. Tapahtuman pääidea on yhteisöllisyys ja yhteenkuuluvuus. Liikennöitsijämme pääsevät kontaktoimaan yhteistyökumppaneitamme niin kuin myös toisinpäin.

Huoltoaseman henkilökunnan mukaan on tärkeää, että asema on eräänlainen kohtaamispaikka. Huoltoasemalla sattuneet kohtaamiset ovatkin poikineet useita tarjouksia ja jopa autokauppoja!

Seuraava huoltoasemapäivä järjestetään lokakuussa. Tapahtumassa on aina tarjolla maistuvaa ruokaa, kahvia ja leivonnaisia, huipputarjouksia, arvonta sekä ennen kaikkea: MAHTAVAA SEURAA!

 

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.