Takaisin blogin etusivulle

Helsingin KTK täyttää 77 vuotta

Yrityksemme on välittänyt kuljetuksia maaliskuun puolivälissä kunnioitettavat 77 vuotta.

Vuosi 2023 on Helsingin KTK:n 77. toimintavuosi. Ensimmäinen yrityksemme kautta välitetty kuljetustilaus ajettiin 15. maaliskuuta 1946 liikennöitsijä K. Malleniuksen toimesta. Seuraavana vuonna 1947 otettiin käyttöön kuorma-autotilauskeskuksesta nimilyhenne KTK, ja ensimmäinen toimipiste avattiin Helsingin Fredrikinkadulle. 77 vuoden aikana on kuljettu pitkä matka nykyaikaiseksi kuljetustaloksi, mutta perusperiaatteet ovat pysyneet samoina; olemme edelleen olemassa liikennöitsijöitämme varten ja kuljetukset kulkevat täsmällisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Vuosien saatossa myös tarjoamamme kalusto on laajan liikennöitsijäverkoston ansiosta monipuolistunut, ja nykyään Helsingin KTK:n palveluvalikoimaan kuuluu maansiirto-, jakelu- ja kappaletavara-, vaihtolava- ja nosturi-, muutto- sekä lavettikuljetukset. Lisäksi kauttamme saa talvikunnossapito-, autohuolto- ja varastointipalvelua. Laajan palveluvalikoiman ja liikennöitsijäverkoston johdosta, sloganimme onkin Kuljetamme Kaiken!

Pitkäikäisen yrityksen salaisuus on kyky muuttua ja sopeutua ajan toimintatapojen mukaan, mikä pätee myös meidän yritykseemme. Helsingin KTK:n historia on täynnä muutoksia ja uudistumista; esimerkiksi 50-luvulla käyttöön tulivat radiopuhelimet, 60-luvulla aloitettiin KTK:n brändääminen ja 2010-luvulla uudistettiin muun muassa toimitiloja ja verkkosivuja.

 

Toivotamme asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja liikennöitsijöillemme onnellista ja menestyksekästä vuotta 2023!

 

Jaa Blogikirjoitus

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.