Takaisin blogin etusivulle

Hei sinä syyssiivouksen tekijä!

Onko ullakolle kertynyt kesän aikana roinaa? Alkaako piha täyttyä lehdistä ja oksista? Talkoolavalle saat syyssiivouksessa niin hajonneet pihakalusteet kuin viherjätteetkin.

Talkoolavat tilaat kätevästi numerosta: 09 777 87 300
Voit tilata talkoolavan myös sähköpostitse: [email protected]

Talkoolava viherjätteelle 496 €, sis. alv 24% (400€, sis. alv 0%)
Talkoolava sekajätteelle 598 €, sis. alv 24% (479,03 € sis. alv 0%)

Pihat ovat usein kesän jälkeen täynnä romua ja roinaa. Puista putoilee lehtiä ja oksia, jotka leviävät pitkin pihoja. Ullakot ja komerot pursuavat vanhaa tarpeetonta tavaraa. Taloyhtiön varastoista löytyy unohtunutta tavaraa, joka ei kuulu enää kenellekään. Ennen talvea on hyvä saada pihat siistiksi ja varastot järjestykseen.

Haluatko päästä helposti eroon nurkissa pyörivistä romuista? Meillä on sinulle ratkaisu!

Talkoolava sopii hyvin avuksi syksyn siivousurakoihin. Talkoolavan voi hankkia omakotitalonaapurien kesken tai vaikkapa taloyhtiön yhteiseen käyttöön. Kun kaikki tekevät suursiivouksen samaan aikaan, on talkoolava järkevää hommata yhdessä. Jätteiden kuljettaminen sorttiasemalle työlästä ja kuljetettavaa saattaa olla melko paljon. Säästät aikaa ja vaivaa, kun kenenkään ei tarvitse lähteä itse kuljettamaan jätteitä ja maksaa jätemaksuja.

Talkoolavakampanjaamme kuuluu kahdenlaisia lavoja. Sekajätelavalle voit heittää kaikenlaisia jätteitä vanhoista huonekaluista rikkinäisiin kodinkoneisiin. Viherjätelavalle voit kasata lehtiä, neulasia ja oksia. On sallittua heittää lavalle myös pieniä määriä multaa ja maa-aineksia. Lavoille ei kuitenkaan saa laittaa vaarallisia jätteitä, kuten esimerkiksi maaleja, liimoja, akkuja tai yhdyskuntajätettä.

Me toimitamme lavan haluamaasi paikkaan (max. 50km Helsingin keskustasta) sovittuna ajankohtana. Talkoolavan toimitusaika on muutamia arkipäiviä ja sen laina-aika on kolme päivää, jonka jälkeen se haetaan pois ilman lisämaksuja.

Asiakkaiden kokemuksia:

”Tilasin viime keväänä Helsingin KTK:lta talkoolavan taloyhtiömme käyttöön. Pidimme kevättalkoot, jossa siivosimme niin pihan kuin varastotilatkin. Jokainen sai viedä lavalle omia romujaan, kuten vanhoja huonekaluja. Homma toimi hyvin, saimme talkoolavan pihallemme sovittuna ajankohtana ja se haettiin kolmen päivän kuluttua pois. Taloyhtiömme asukkaat olivat tyytyväisiä, kun pääsimme eroon nurkissa pyörivistä romuista.”

– Ritva, taloyhtiön asukas, 49 vuotta –


”Saimme viime keväänä omakotitaloalueella asuvien naapureidemme kanssa idean tilata yhteisen talkoolavan. Idea lähti siitä, kun halusimme päästä eroon vintillä ja ulkovarastoissa pyörivistä vanhoista romuista. Tilasimme yhdessä kuuden muun naapurimme kanssa Helsingin KTK:lta talkoolavan, jolle kaikki saivat heittää omat romunsa. Säästimme paljon aikaa, kun meidän ei tarvinnut lähteä itse kuljettamaan niitä kaatopaikalle.”

– Pekka, omakotitaloasuja, 55 vuotta –

Talkoolavat tilaat kätevästi numerosta: 09 777 87 300
Voit tilata talkoolavan myös sähköpostitse: [email protected]

Talkoolava viherjätteelle 496 €, sis. alv 24% (400€, sis. alv 0%)
Talkoolava sekajätteelle 594 €, sis. alv 24% (479,03 € sis. alv 0%)

Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.