Hyppy myyntijohtajan saappaisiin

39-vuotias Kemistä kotoisin oleva Markku Kuusela nimitettiin viime viikolla uudeksi myyntijohtajaksemme. Kuusela toimi aikaisemmin yrityksemme myyntipäällikkönä ja aloittaa uudessa työnkuvassaan hyvällä ja odottavalla fiiliksellä. Hän on innoissaan, että pääsee nyt toden teolla vaikuttamaan talon asioihin.

Kuusela toimi uransa alkuaikoina Kemin satamassa ahtaajana ja sai samalla myös ensi kosketuksensa kuljetus- ja logistiikka-alaan. 2000-luvun alussa hän muutti pääkaupunkiseudulle ja toimi Lainapeitteellä asennusneuvojana. Muutaman vuoden kuluttua hän muutti takaisin Kemiin ja meni töihin paperitehtaalle. Seuraavaksi tie vei Haaparantaan, jossa hän pelasi jalkapalloa Haparanda FF:ssä ja myöhemmi...

Lue lisää

Muuttopäivä – sen ei tarvitse olla hulinaa ja hämminkiä!

Monia asioita voi ja kannattaakin tehdä valmiiksi ennen muuttopäivää.

Moni inhoaa muuttamista, sillä muuttopäivä on usein täynnä kaaosta ja sekasortoa. Tavaroiden kuljettamiseen menee usein enemmän aikaa kun siihen on varattu. Sääolot voivat yllättää ja tavaroita saattaa mennä rikki. Muuttopäivään kannattaa valmistautua ajoissa, jotta muutto sujuisi mahdollisimman mutkattomasti ja uudessa asunnossa olisi kaikki tarvittava valmiina.

Hyvin suunnitel...

Lue lisää
Kategoriat:
 • Muutot
 • Ilmiöt
 • Hyviä eläkepäiviä Tero!

  Tero työskenteli meillä jokapaikan höylänä: hän pakkasi tavaroita asiakkaidemme kotona, lastasi autoja kontteihin, rakenteli mittatilauskuljetuslaatikoita, auttoi kassakaappisiirroissa ja kuljetti asiakkaille raskaita rullamattoja.

  Työntekijämme Tero Gädda jäi eilen eläkkeelle. Hän tuli taloon vuonna 1998 ja teki työuransa muuttopakkaajana. Emme ole kuuna päivänä nähneet tässä lajissa lahjakkaampaa miestä. Oli sitten kyseessä vastamaalattu märkä taulu tai vaikkapa erikoisen muotoinen patsas – Tero onnistui aina pakkaamaan sen moitteettomasti (kyllä, jopa tuon taulun).

  Teron eläkkeelle lähtöä ju...

  Lue lisää
  Kategoriat:
 • Ilmiöt
 • Muutot
 • Muuttokuljetus kesällä – näin onnistut!

  Muuttosesonki on vilkkaimmillaan kesällä, koska muuttokuljetukset ajoitetaan usein loma-aikaan. Myös monet opiskelijat muuttavat ennen syksyä lähemmäksi opiskelupaikkojaan.

  Auringon porottaessa taivaan täydeltä haluat pakata tavarat kasaan ja hoitaa muuton pois alta mahdollisimman nopeasti. Lämpömittarin kohotessa hellelukemiin, kiinnitä muutossa ja pakkaamisessa huomiota muutamiin asioihin. Tärkeimpänä on hyvä muistaa, että muuttokuljetus on fyysisesti vaativaa puuhaa. Kesän lämmössä kannattaakin huolehtia riittävästä nesteytyksestä: pidä sopivin väliajoin juomat...

  Lue lisää
  Kategoriat:
 • Ilmiöt
 • Muutot
 • Vielä ehdit! 8 vinkkiä kevätsiivoukseen

  Kevät on jo pitkällä, mutta siitä huolimatta monella on kevätsiivous vielä ajatuksen tasolla. Kokosimme 8 vinkkiä, joiden avulla olet askeleen lähempänä puhdasta kotia, siistejä kaappeja ja kaunista pihaa.

  1. Siivouksesta ei kannata ottaa turhaa stressiä, eikä koko urakkaa tarvitse suorittaa kerralla!

  Aseta itsellesi tavoite siitä mitä haluat. Tavoitteletko kotia, joka on siivottu lattiasta kattoon vai riittääkö sinulle että saat pestyä ikkunoista pois alkukevään katupölyt? Mitä ikinä sitten päätätkin siivota tai järjestellä, niin te...

  Lue lisää

  Edessä asunnonvaihto? Neljä vinkkiä helppoon muuttoon

  Muuttaminen on harvoin kenenkään mielestä hauskaa tai rentouttavaa – päinvastoin. Asuinolojen muutos ja muuttaminen kuuluvat suurta stressiä aiheuttaviin elämäntilanteisiin. Tästä huolimatta suomalaiset muuttavat asunnosta toiseen keskimäärin seitsemän vuoden välein. Kotimuuttojen asiakkuuspäällikkömme Ilkka Ilonummi kertoo neljä vinkkiä, joiden avulla voit tehdä muutostasi huomattavasti helpomman ja vähemmän stressaavan.

  Lue lisää
  Kategoriat:
 • Muutot
 • Ilmiöt
 • Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.