Helsingin KTK täyttää 77 vuotta

Yrityksemme on välittänyt kuljetuksia maaliskuun puolivälissä kunnioitettavat 77 vuotta.

Vuosi 2023 on Helsingin KTK:n 77. toimintavuosi. Ensimmäinen yrityksemme kautta välitetty kuljetustilaus ajettiin 15. maaliskuuta 1946 liikennöitsijä K. Malleniuksen toimesta. Seuraavana vuonna 1947 otettiin käyttöön kuorma-autotilauskeskuksesta nimilyhenne KTK, ja ensimmäinen toimipiste avattiin Helsingin Fredrikinkadulle. 77 vuoden aikana on kuljettu pitkä matka nykyaikaiseksi kuljetustaloksi...

Lue lisää

Joulupuuro kokosi yhteen liikennöitsijät, asiakkaat ja kumppanit

Perinteinen joulupuuro tarjoiltiin tänä vuonna kaksi kertaa. Ensimmäinen puurojuhla vietettiin Vehon kanssa yhteistyössä 1. ja toinen 21. joulukuuta. Molemmilla kerroilla tunnelma oli lämmin ja puheensorina täytti kahvilan.

Joulukuun ensimmäisenä päivänä tapahtuma sai jouluisen kelin kuin tilauksesta. Lunta tuprutti taivaan täydeltä ja Kivikonlaidan kahvilassamme riitti kävijöitä läpi tapahtuman. Kukin tuli käymään silloin, kun oma työtilanne antoi myöten.

Veho toi pihaesittelyyn useita eri hyötyajoneuvoja, mutta suurimman huomion sai uunituore Mercedes Benz X-sarjan pick-up, jota pääsi myös koeajamaan. Ki...

Lue lisää
Kategoriat:
 • Kampanjat
 • Mitä talkoolavalle saa laittaa?

  Ennen talvea on hyvä laittaa taloyhtiöiden piha-alueet, yleiset tilat ja varastot kuntoon. Puut tiputtavat lehtiään ja syysmyrskyt ravistelevat oksia pihamaille. Talkoiden yhteydessä molemmat on helppo kerätä vaihtolavalle.

  Syystalkoot ovat käynnissä ja Helsingin KTK toimittaa taloyhtiöiden pihoille vaihtolavoja talkoiden merkiksi. Aina ei kuitenkaan ole selvää mitä lavoille saa laittaa. Keräsimme ammattilaisiltamme ohjeita talkoolavojen täyttämiseen.

  Helsingin KTK:n kuljetustilauskeskuksesta (puh. 09 777 87 300) voi tilata talkoolav...

  Lue lisää

  Mikä ihmeen katvealue?

  Helsingin KTK kävi jälleen kertomassa liikenneturvallisuudesta alakoululaisille, tällä kertaa Kontulan ala-asteella. Koulun kentälle ajettu iso kuorma-auto herätti paljon mielenkiintoa ja intoa päivän aikana.

  Aikaisin aamulla 13.9. Kontulan ala-asteelle kurvaa poikkeuksellinen näky. Helsingin KTK:n liikennöitsijä Kari Bäckroos ajoi ison puoliperävaununsa koulun hiekkakentälle liikenneturvallisuuspäivää varten. Auton kylkeä korisiti iso ja tuttu muurahaislogo, joka löytyy kaikista liikennöitsijöidemme yli kuudesta sadasta autosta. Kampanjan tarkoituksena oli herättää huomiota teillä liikkumiseen ja p...

  Lue lisää

  Helsingin KTK vahvasti mukana opettamassa esi- ja alakoululaisten liikenneturvallisuudesta

  Espoon Nöykkiönlaakson noin 400 oppilaan ja reilun 20 opettajan alakoululla järjestettiin tiistaina lapsille suunnattu liikenneturvallisuusaiheinen teemapäivä. Paikalla oli liikennöitsijä omalla järeällä kalustollaan, jonka ympärille koulutus ja aiheeseen liittyviä rasteja oli sijoitettu.

  Varhain tiistai-aamuna 6. syyskuuta klo 8 Nöykkiönlaakson koulun pihalle kurvaa rauhallisesti iso uudenkarhea kuorma-auto, jossa on iso kivikärry perässä ja kyljissä isot muurahaisella varustetut logot. Ratin takana istuu yksi Helsingin KTK:n ammattiliikennöitsijöistä Kari Bäckroos. Helsingin KTK:lla on pääkaupunkiseudun liikenteessä peräti yli 600 ajoneuvoa palvelemassa eri al...

  Lue lisää

  Älä jätä kevätsiivousta ajatuksen tasolle! Poimi 4 vinkkiä!

  Kevät on täällä ja moni suunnitteleekin jo ikkunanpesua, tavarainventaariota, pihan siistimistä ja koko kodin perusteellista siivoamista. Kokosimme neljä vinkkiä, joita noudattamalla pääset kevätsiivouksessa jo pitkälle!

  1. Kaikkea ei tarvitse siivota kerralla!

  Aseta kevätsiivoukselle tavoite. Haluatko kodin, joka on siivottu lattiasta kattoon vai tavoitteletko vain puhtaita ikkunoita ja siistittyä pihaa? Tartu rättiin tai luudan varteen hyvällä mielellä – lopputulos tulee olemaan kaiken vaivan arvoinen.

  2. Ikkunanpesu kirkastaa kodin ilmeen

  Tähän aikaan vuo...

  Lue lisää

  Onko rakkaalla isällä jo kaikki mahdolliset kaupasta löytyvät lahjat?

  Maailman paras isä -muki, taskumatti, flanellipyjama, Ilkka Remeksen ja Arto Paasilinnan kirjat? Mitähän muuta se isä voisi kaivata..

  Mikäli sitä tavaraa tuntuu olevan jo liikaakin, niin miltä kuulostaa pihalle kuljetettava vaihtolava? Takuulla se olisi ainakin erilainen lahja. Siitä hyötyvät muutkin ja siksi kustannuksia voi jakaa vaikka naapureiden kesken!

  Talkoolavaan voi kuljettaa kaikki takavuosien roinat, rikkinäiset kodinkoneet, käyttökelvottomat autonrenkaat, rau...

  Lue lisää

  Hei sinä syyssiivouksen tekijä!

  Onko ullakolle kertynyt kesän aikana roinaa? Alkaako piha täyttyä lehdistä ja oksista? Talkoolavalle saat syyssiivouksessa niin hajonneet pihakalusteet kuin viherjätteetkin.

  Talkoolavat tilaat kätevästi numerosta: 09 777 87 300
  Voit tilata talkoolavan myös sähköpostitse: [email protected]

  Talkoolava viherjätteelle 496 €, sis. alv 24% (400€, sis. alv 0%)
  Talkoolava sekajätteelle 598 €, sis. alv 24% (479,03 € sis. alv 0%)

  Pihat ovat usein kesän jälkeen täynnä romua ja roinaa. Puista putoilee lehtiä ja ok...

  Lue lisää
  Kategoriat:
 • Vaihtolavat
 • Kampanjat
 • Vielä ehdit! 8 vinkkiä kevätsiivoukseen

  Kevät on jo pitkällä, mutta siitä huolimatta monella on kevätsiivous vielä ajatuksen tasolla. Kokosimme 8 vinkkiä, joiden avulla olet askeleen lähempänä puhdasta kotia, siistejä kaappeja ja kaunista pihaa.

  1. Siivouksesta ei kannata ottaa turhaa stressiä, eikä koko urakkaa tarvitse suorittaa kerralla!

  Aseta itsellesi tavoite siitä mitä haluat. Tavoitteletko kotia, joka on siivottu lattiasta kattoon vai riittääkö sinulle että saat pestyä ikkunoista pois alkukevään katupölyt? Mitä ikinä sitten päätätkin siivota tai järjestellä, niin te...

  Lue lisää

  Pihalla oleva vaihtolava on varma kevään merkki!

  Kun talven lumet ovat sulaneet ja viime syksyn katkenneet oksat ja lehdet täyttävät pihamaan, kannattaa harkita vähän isomman pihasiivouksen tekemistä.

  Kaikkia lehtiä ja oksia on vaikea kompostoida – varsinkin jos kyseessä on iso taloyhtiö. Vaihtolava on oiva apukeino päästä eroon talven ja syksyn jäljiltä jääneistä maatuvista jätteistä. Viherjätteelle tarkoitettu vaihtolava sopii omakotipuutarhurien yhteiseen käyttöön tai taloyhtiön talkoisiin.

  Viherlava on tietenkin vain ...

  Lue lisää

  Keräämme tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa täältä.