Helsingin KTK

Tehokasta toimintaa

Helsingin KTK Oy on vuonna 1946 perustettu, liikennöitsijöidensä omistama kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkosto. Monipuolinen kuljetuskalustomme takaa asiakkaillemme tehokkaita palveluja, oli kyseessä sitten yksittäinen kuljetustapahtuma tai suurempi kokonaisuus. Olemme ammattitaitoinen, luotettava ja palveleva kumppani kaikkiin logistisiin tarpeisiin.

Kustannustehokas kuljetus

Huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla suunnittelemamme logistiikkaratkaisut säästävät aikaa ja kuljetuskustannuksia. Paneudumme yrityksesi logistisiin haasteisiin, liiketoimintasi ja tarpeidesi ehdoilla. Kokemuksemme laaja-alaisten logististen ketjujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ulkoistamisratkaisuista auttavat sinua keskittymään omaan ydintehtävääsi. Toteutamme asiakkaidemme logistisia tarpeita päivän jokaisena tuntina ja viikon jokaisena päivänä, ympäri vuoden. Olemme palvelleet rautaisella ammattitaidolla ja pitkäaikaisella kokemuksella pääkaupunkiseudun kuljetuksia ja logistiikkaa menestyksellisesti jo 70 vuoden ajan.

 

Me saamme aikaan

Helsingin KTK:n ahkera muurahainen on tuttu näky ja symboli pääkaupunkiseudun liikenteessä sekä asiakkaidemme liiketoiminnassa. Monipuolinen kalustomme ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat laadukkaita palvelukokemuksia. Kauttamme järjestyvät kaikenlaiset kuljetusratkaisut, läpi Suomen ja ympäri maailman. Takaamme asiakkaidemme käyttöön laadukkaita kuljetussuoritteita, jotka mahdollistuvat kattavan ja monipuolisen kuljetuskapasiteetin, osaavan henkilökunnan, kokeneiden liikennöitsijöiden ja nykyaikaisten logististen työkalujen ansiosta. Nykykalustollamme toteutamme vuorokaudessa jopa yli 10 000 kuljetustapahtumaa asiakkaidemme vaativiin tarpeisiin.

Suomalainen, liikennöitsijöiden omistama verkosto

  • Vuonna 2014 liikevaihto noin 53 miljoonaa
  • Liikennöitsijöitä noin 300
  • Toimihenkilöitä noin 30
  • Omat toimitilat Kivikonlaidassa, jossa monipuolinen terminaali ja varastohotelli
  • Huoltoasemapalvelut

 

Ajoneuvoa:

600

Liikennöitsijää:

300

Yritysasiakasta:

4000

Yksityisasiakasta:

1500

Perustehtävämme

Perustehtävämme on tuottaa muodostamamme kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkoston kautta laadukkaita, monipuolisia ja oikea-aikaisia ratkaisuja asiakkaidemme logistisiin tarpeisiin. Kuljetamme kaiken!

Päämäärä

Teemme töitä, jotta olisimme asiakkaidemme ja omistajiemme mielestä Suomen halutuin kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkosto.

KTK:n historia

1946

Helsingin KTK:n historian ensimmäinen kuljetus suoritettiin 15.3.1946 klo 8.00. 7 tuntia kestävän toimeksiantotehtävän suoritti liikennöitsijä K.Mallenius. Itse KTK toiminta alkoi Suomessa vain muutamia vuosia aiemmin 30-luvun lopulla.

1947

Ensimmäinen oma toimipiste avataan Fredrikinkadulla.

1950

Toiminta tehostuu. Radiopuhelimilla varustetuttujen autojen hukka-ajat ja ajomatkat vähenevät.

 

1960

Brändäys alkoi 60-luvulla ja mm. työasut ja kalusto vaihtui sinivalkoisiin väreihin.

1971

Muuttopuoli aloitti toiminnan lainalaatikoiden vuokrauksella.

1982

Muuttokuljetukset aloitetaan.

1984

Muurahaislogo tuli autoihin.

tietoa-jakelu@2x.png

+ Katso myös

Helsingin KTK yhteystiedot

Helsingin KTK vahvasti mukana opettamassa esi- ja alakoululaisten liikenneturvallisuudesta

Espoon Nöykkiönlaakson noin 400 oppilaan ja reilun 20 opettajan alakoululla järjestettiin tiistaina lapsille suunnattu liikenneturvallisuusaiheinen teemapäivä. Paikalla oli liikennöitsijä omalla järeällä... Lue lisää