Vaihtolavat talkoisiin syksyksi kampanjahintaan!

Onko sinulla paljon jätettä, josta on päästävä eroon? Kasaa ne lavalle. Me hoidamme loput!

Vaihtolavat ovat käteviä syksyn talkoissa! Tilaa lava helpottamaan talkoourakkaa haluamanasi ajankohtana haluamaasi paikkaan. Vaihtolava sopii niin taloyhtiön pihojen tai ullakonsiivoustarpeisiin kuin myös omakotitaloasujan tai -yhteisön siivoukseen. Säästät paljon aikaa, kun sinun ei tarvitse lajitella jätteitä, vaan voit heittää kaikki suoraan jätelavalle.

Saat tilattua vaihtolavan kätevästi kuljetustoimistosta: 
(09) 777 87 300. 

Voit tilata lavan myös sähköpostitse osoitteesta: ajojarjestely@helsinginktk.fi tai ottaa yhteyttä lomakkeen kautta!

Vaihtolavoja löytyy monenlaisia ja erikokoisia, joten ahtaammallekin pihalle löytyy varmasti sopiva lava. Suuremmalle jätemäärälle kannattaa hankkia suurempi lava tai mahdollisesti kaksi erillistä lavaa. Kuljetustoimistomme auttaa valitsemaan oikeanlaisen ja kokoisen lavan juuri sinun tarpeisiisi ja kuljettaa sen pois, jolloin sinä et joudu murehtimaan jätemaksuista tai -kuljetuksesta.

Vaihtolavalle voit laittaa muun muassa:

  • puujätteet (ei kyllästetty)

  • muovit

  • huonekalut ja tekstiilit

  • muut vaarattomat jätteet (vaihtolavalle ei saa laittaa vaarallisia jätteitä, kuten maaleja ja liimoja, akkuja, paristoja, kyllästettyä puuta tai yhdyskuntajätettä)

Kampanjahinta sisältää:

  • Talkoolavan (3 vuorokautta)
  • Kuljetukset (toimitukset max. 50km Helsingin keskustasta)
  • Jätemaksut

On kätevää järjestää talkoot samalla alueella tai samassa taloyhtiössä asuvien kesken. Ilman talkoolavaa kaikki joutuvat kuljettamaan jätteet pois omatoimisesti ja huolehtimaan jätemaksuista. 

Vaihtolavat voidaan toimittaa muutamassa arkipäivässä tai erikseen sovittuna ajankohtana. Tilaa lava hyvissä ajoin, jotta se on haluttuna ajankohtana sille tarkoitetussa paikassa.

Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, autamme mielellämme sinua sähköpostitse, yhteydenottolomakkeen avulla ja puhelimitse: 09 777 87 300

Tutustu myös:

 

Tulosta alta itsellesi lajitteluohjeet ja/tai talkookutsu.