Kierrätys on kova juttu!

Kierrätys on lisääntynyt viime aikoina merkittävästi. Oikein suunnitellulla jätehoidolla saadaan kierrätettyä mahdollisimman paljon jätettä. Monia jätteitä voidaan käyttää uudelleen ja samalla säästää ympäristöä.

Yrityksen velvollisuuksiin kuuluu huolehtia sen toiminnan seurauksina syntyvistä jätteistä. Velvollisuuksiin kuuluu tunnistaa, lajitella, varastoida jätteet tarpeen mukaan ja toimittaa ne asianmukaisesti niille kuuluvaan vastaanottopaikkaan. Koko yrityksen jätehuollon hoitaminen vaatii tietotaitoa ja resursseja. Useimmiten yrityksen ei kannata hoitaa jätehuoltoaan itse, vaan se kannattaa ulkoistaa.

Me voimme hoitaa kokonaan yrityksesi jätehuollon! Meillä on paljon liikennöitsijöitä sekä laaja yhteistyökumppaniverkosto. Meillä on lisäksi osaamista jätteiden lajittelusta ja tiedämme mihin mikäkin jäte kannattaa viedä. Teemme yrityksellesi kustannustehokkaan suunnitelman jätteiden hoidosta. Suunnitelmamme avulla pyrimme tehostamaan käyttökelpoisten jätteiden kierrätystä lajitteluvaiheessa. Tällä tavoin minimoimme kaatopaikalle vietävien jätteiden määrän.

Voimme vuokrata tai myydä erilaisia välineitä jakeiden ja jätteiden keräämistä varten. Näitä ovat esimerkiksi erikokoiset keräilyastiat, kippikontit, etukuormaussäiliöt, rullakot sekä suursäkit. Tarjoamme mielellämme yrityksellesi myös ympäristöraportoinnin veloituksetta.

Kierrätys ja hyvin hoidettu jätehuolto ovat sinunkin yrityksellesi kannattava sijoitus!

Haluatko tietää lisää jätehuoltoon liittyvistä asioista.

Soita, niin jutellaan lisää:  (09) 777 87 300